B Brkyldz71 Yeni Üye Puan 3 Çözümler 0 Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 14 Yaş 34 Brkyldz71 13 Ağu 2020 #15 Koro96' Alıntı: Geçmiş olsun servise para vermekten kurtuldunuz ama durup dururken böyle olması şaşırtıcı ? Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi
Koro96' Alıntı: Geçmiş olsun servise para vermekten kurtuldunuz ama durup dururken böyle olması şaşırtıcı ? Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi
Koro96 Süper Üye Puan 113 Çözümler 0 Katılım 24 Şub 2019 Mesajlar 2,535 Koro96 13 Ağu 2020 #16 Brkyldz71' Alıntı: Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi Genişletmek için tıkla ... Fişi çekme sebebin nedir ? Elektrikmi dengesiz sizdede?_
Brkyldz71' Alıntı: Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi Genişletmek için tıkla ... Fişi çekme sebebin nedir ? Elektrikmi dengesiz sizdede?_