B Çevrimdışı Brkyldz71 Yeni Üye 12 Ağu 2020 14 33 13 Ağu 2020 #15 Koro96' Alıntı: Geçmiş olsun servise para vermekten kurtuldunuz ama durup dururken böyle olması şaşırtıcı ? Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi
Koro96' Alıntı: Geçmiş olsun servise para vermekten kurtuldunuz ama durup dururken böyle olması şaşırtıcı ? Genişletmek için tıkla ... Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi
Çevrimdışı Koro96 Süper Üye 24 Şub 2019 2,531 13 Ağu 2020 #16 Brkyldz71' Alıntı: Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi Genişletmek için tıkla ... Fişi çekme sebebin nedir ? Elektrikmi dengesiz sizdede?_
Brkyldz71' Alıntı: Aynen ustam gece fişi çekip yattım sabah bi açtım Vestel yazısında kaldı açılmadı sağolsun abinin sayesinde düzeldi Genişletmek için tıkla ... Fişi çekme sebebin nedir ? Elektrikmi dengesiz sizdede?_