bekliyorum abi yardımını
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman dönüş yaparsın abi evde mahsur kaldık
Siz de sağolun.Eyvallah abi yapınca bilgi veririm çok sağol
abi dediğn gbi yaptım ok basılı tutuyorum fişe takıyorum vestel yazısı geliyoSiz de sağolun.
Zipten çıkartılan sarı klasörü değil içerisindeki 4 Adet beyaz dosyayı boş bir flash içerisine kopyalayacaksınız.abi dediğn gbi yaptım ok basılı tutuyorum fişe takıyorum vestel yazısı geliyo
öyle yaptım abi 4 dosyayı kopyaladımZipten çıkartılan sarı klasörü değil içerisindeki 4 Adet beyaz dosyayı boş bir flash içerisine kopyalayacaksınız.
Şu an telefon ile online oldum sabah iş bilgisayarı arşivine bakarım farklı bir yazılım varsa paylaşırım.nalet olsun abi böyle markayı aldığım güne
öyle yaptım abi 4 dosyayı kopyaladım
usb fat 32 ile biçimlendirdim yine yok pil değiştirdim yok fişe takıyorum ok tuşuna basarak vestel yazısı çıkıyo
tamamdır abi yarın öğleden sonra serviste gelecek sabah erken saatlerde yapablirsem iptal ettircem servisi granti bittiŞu an telefon ile online oldum sabah iş bilgisayarı arşivine bakarım farklı bir yazılım varsa paylaşırım.
Rica ederim.Abi yaptım flaş belleği değiştirdim açıldı teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı günler