LG yanında bu model pek iş yapmaz sizin için.Hocam bununla lg7000 ve 8000 serisi arasında kaldım fakat vesteli alirsam yaninda apple tv alabilirim sizin yorumunuz nedir
selamlar hocam sony xh 8196 ile vestel u9800-9510 modelleri arasında kaldım. Çok para vermeye gerek var mı bilemiyorum. Sizin fikriniz nedir? Vestel IPS mi D-Led mi modelleri hiçbir yerde bulamadım.LG yanında bu model pek iş yapmaz sizin için.
Bakın *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dikkat etmek gerekir. Kötü değil yani
55u9510 almayı düşünüyorum AUO veya LG olanlı panel arayacağım. Seri no örnek var mı bu panellere ait olan? ve nasıl kullanım deneyimi olan var mı cevrenizdE?LG yanında bu model pek iş yapmaz sizin için.
Bakın *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dikkat etmek gerekir. Kötü değil yani
Vestel'in kendi sitesinde yazdığı halde bu özelliğin olmama ihtimali var mı acaba?Epey de pixelence pro yazıyor ama vestel sitesinde de var diyor ama benim baktığım yerde yazmıyor du, bende deginmedim.
Ayrıca u9500 de olsa ne olacak herkes görüntüden şikayetçi ?
Senin anlama şansın maalesef yok ,seri numarasını ilgili konuda yayınlamalısın sevgili Aslan38F fikoloji, merhaba tv yi aldım yarın mağazadan teslim alacaz inşallah. 43 u9510. Hangi panelin hangisi olduğunu nasıl anlarız. Barkoddan bir şekilde bizim anlama şansımız var mı varsa paylaşabilir misiniz?
Yazılım versiyonu ne oldu değişiklik hakkında bilgi ve servis menü resmi bekliyoruzAn itibari ile bu seriye yazılım güncellemesi geldi..
Yazılım versiyonunu ve servis menü fotoğrafını ekleyeceğim. Gözlemlediğim kadarıyla tarayıcı da düzeltmeler yapılmış, şuan için güncellemeden sonra tarayıcı da çökme vb aksilik yaşamadım, smart uygulamaları içeriğinde ise bir değişiklik yok..Yazılım versiyonu ne oldu değişiklik hakkında bilgi ve servis menü resmi bekliyoruz
Birkaç hafta önce 50u9510 aldım. En ufak hareketli görüntülerde görüntüde bölgesel titreme oluyor. Örneğin filmlerin sonlarındaki siyah ekran üzerinde yavaşça kayan beyaz yazılar titrek görünüyor. Genel olarak hareket sırasında aydınlık ve karanlık arası geçiş yapan bölgeler titriyor. Aydınlık ve karanlık renklerden oluşan bir desen üzerinden kamera hareket ettikçe belli oluyor.
Başta çok önemli değil diye düşünmüştüm ama izlediğim her şeyde görüyorum ve rahatsız ediyor. Futbol maçında geniş açı kamerada arkadaki tribünlerin deseni titriyor. Filmlerde en basit oda içinde sohbet sahnelerinde arkadaki perdelerin deseni kamera hareket ederken titriyor.
Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Bu panellerin genel bir sorunu mu yoksa sadece bendeki panelde mi sorun var? Garantiye başvurmalı mıyım?
Sorun şu videodan görülebilir: