43 inçte hangisi üstatlarım yardım rica

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
bütçeyi +1.000 TL artırarak alttaki modele karar verdim, üstatlar direk yazmasa da daha önceki mesajlarını okuyarak verdim kararımı ve teşekkürler iyi ki var bu forum :)

Valla bu okuduğum en mükemmel cevaplardan birisi ,gerçekten "üstatlar direk yazmasa da daha önceki mesajlarını okuyarak verdim kararımı" .
Güle güle kullanın yeni tvnizi :ok

A Çevrimdışı

ametts06

Yeni Üye
16 Eki 2021
25
54
bence a101 den bir tane toshiba al
almadan önce kutudaki seri numarsı ın fotoğrafını çekip burda panel bilgi sorgulama kısmında paylaş, panel ve anakartını öğren ve sonra satın al. Eve gidince kullan dene eğer beğenmezsen kutula ve a101e iade et. bu bence yani :)
43 inç tv bakıyorum. anladığım kadarı ile ucuz yollu birşey almak yeterli imiş. MARKA ya takılmaya gerek yok deniyor.. peki Şunu ögrenmek istiyorum. PANEL ve ANA KART yapısı neden önemli ... hangisi makbul teşk.

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
43 inç tv bakıyorum. anladığım kadarı ile ucuz yollu birşey almak yeterli imiş. MARKA ya takılmaya gerek yok deniyor.. peki Şunu ögrenmek istiyorum. PANEL ve ANA KART yapısı neden önemli ... hangisi makbul teşk.
Anakartta şlemci ram gibi bileşenler mevcut, bunlar ne kadar güçlü ve yetenekli olursa, tvnizin kanal geçiş hızı smart kullanım konforu artıyor.
panel ise VA veya İPS panel ve bunların üreticilerinin kalitesi farklı farklı birbirine eş değil. birazda karmaşık
en güzeli Adem Helvacı Adem Helvacı hocamın videolarını izleyin

Geri
Üst Alt