3499TL Edenwood Vestel ED6504UHD 65 inç 164 cm Ultra Hd 4K Smart Led Tv

T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Adem Helvacı Ado
Üstat bu tv ile ilgili görüşün nedir?Ben aldım açıkçası çok memnunum da ama tabi yorumlarını bilmek isterim.
Özellikle bilmek istediğim yazılım modlaması yapıp yapamayacağımız.

burada daha iyisi var gibi geldi.
ayrıca dahili uydu alıcısı olmayınca ci yani modül olayıda olmuyor.
600hz değil bu ayrıca:)

quatroxx Çevrimdışı

quatroxx

Yeni Üye
20 Eki 2018
5
43
Haklısınız ama sanırım telefunkende HDR yok ve iki tvde 50hz sonuçta. Telefunkenin bu tvden üstünlükleri uydu alıcı ve 3 yıl garanti. Edenwood 2 yıl.
Yani pratikte biri daha iyi görüntü sunarken diğeri dahili uydu alıcı sunuyor.

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
191
46
Adem Helvacı Ado
Üstat bu tv ile ilgili görüşün nedir?Ben aldım açıkçası çok memnunum da ama tabi yorumlarını bilmek isterim.
Özellikle bilmek istediğim yazılım modlaması yapıp yapamayacağımız.

Hatta biraz bilgi vereyim arkadaşlara...
-Ürün vestel fransa için yapılmış. Oradaki satış fiyatı 700€. Fransızlar genel olarak televizyonu başarılı bulmuş ve öneriyorlar. Açıkçası almamda en çok bu etkili oldu.Sonuçta o fiyat bandında bizden çok daha fazla seçenek sahibiler.Buna rağmen beğenilmiş.
-VA Panel
-Parlaklık çok yüksek ben kısarak ekonomi modunda kullanıyorum.
-HDR destekli. Aktifken kontrast ve renklerde başarı artıyor.Kapalı olsa bile yine başarılı. Ekranda bulanıklık yok.Çok net keskin bir görüntü var.
-Hareketli görüntüler takılmıyor ama highend tvler gibi yağ gibi de akmıyor.
-Kumanda başarısız.
-Smart hızı yeterli. Youtube falan güzel çalışıyor.
-Eski tv plazma idi oyuzden bu büyüklükte bu parlaklığa alışmam vakit alacak sanırım.
Hocam TV nizde hdr destekli dediniz aktif kapalı seklinde , bnm TV de de hdr var bunu ayarlardan mı göruyorsunuz ben herhangi hdr aktif yada kapalı seklinde bir şey yok ? vestel TV lr genelde menü leri aynı. ud9400 bnm Tv ben de yok

Son düzenleme:
quatroxx Çevrimdışı

quatroxx

Yeni Üye
20 Eki 2018
5
43
Hocam menude yok ama hdmi ayarlarından gelişmişi seçin HDR destekli videolarla otomatik devreye giriyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado
üstadın TV ye yorum yapmasını bekliyorum şahsen. Benim için markadan ziyade Ado üstadın dediği doğrudur. :ok
Azizim selamlar;

Teknoloji anlamında bu ürünlere itirazım olmadığını ancak, aslı ihraç olan ve X şekilde temin edilip iç piyasada belli vaatlerle satılıp, sorun çıktığında ortadan kaybolan ticaret ahlakından yoksun kesimlerin elinden çıkması nedeniyle biliyorsunuz oldum olası bu ve türevleri markaları önermedim hiç.

Lakin satıcı sizin tanıdığınızdır, ürün gözünüzün önünde kapalı kutudur ve YETKİLİ SERVİS gözünüzün önünde açıp montajını yapacaktır yine bir nebze güven duyar ''Alabilirsiniz'' derim.

Bunun dışında daha önce de defalarca yazdığım üzere İHRAÇ olan ama iç piyasaya satılan ürünlere benim güvenim yok. Bunlar yerine her zaman için JVC TOSHİBA TELEFUNKEN gibi ürünler tercih edilmelidir. 3 Yıl koşulsuz garanti ve sonsuz destek. :ok

Tekrar ediyorum ki ürün içi kötü demiyorum. Satış politikası sakıncalı. :ok

NOT: Sonradan okudum, @tekavci arkadaşın yaşadığı somut bir örnek olmuş.

E Çevrimdışı

esackes

Yeni Üye
31 Eki 2018
11
44
Azizim selamlar;

Teknoloji anlamında bu ürünlere itirazım olmadığını ancak, aslı ihraç olan ve X şekilde temin edilip iç piyasada belli vaatlerle satılıp, sorun çıktığında ortadan kaybolan ticaret ahlakından yoksun kesimlerin elinden çıkması nedeniyle biliyorsunuz oldum olası bu ve türevleri markaları önermedim hiç.

Lakin satıcı sizin tanıdığınızdır, ürün gözünüzün önünde kapalı kutudur ve YETKİLİ SERVİS gözünüzün önünde açıp montajını yapacaktır yine bir nebze güven duyar ''Alabilirsiniz'' derim.

Bunun dışında daha önce de defalarca yazdığım üzere İHRAÇ olan ama iç piyasaya satılan ürünlere benim güvenim yok. Bunlar yerine her zaman için JVC TOSHİBA TELEFUNKEN gibi ürünler tercih edilmelidir. 3 Yıl koşulsuz garanti ve sonsuz destek. :ok

Tekrar ediyorum ki ürün içi kötü demiyorum. Satış politikası sakıncalı. :ok

NOT: Sonradan okudum, @tekavci arkadaşın yaşadığı somut bir örnek olmuş.

Ben bu televizyondan aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, sadece sanki beyaz rengi tam alamıyorum biraz daha sarı ağırlıklı gibi. bilgisayarda veya telefonda akşam mavi rengi azaltan durum gibi bir sarılık demek istediğim.

yazılım güncellemesi yaparsam daha iyi bir görüntü alır mıyım. Eğer benim için faydalı olacaksa hangi yazılımı yüklemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. altta servis menü ekran görüntüsü yolluyorum.

teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Edit: Güncellemeyi yaptım herhangi bir sorun yok. renkler bi tık daha iyi gibi.

https://resim.tavsiyeforumu.com/image/Fiqmk

Son düzenleme:
quatroxx Çevrimdışı

quatroxx

Yeni Üye
20 Eki 2018
5
43
Ben bu televizyondan aldım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, sadece sanki beyaz rengi tam alamıyorum biraz daha sarı ağırlıklı gibi. bilgisayarda veya telefonda akşam mavi rengi azaltan durum gibi bir sarılık demek istediğim.

yazılım güncellemesi yaparsam daha iyi bir görüntü alır mıyım. Eğer benim için faydalı olacaksa hangi yazılımı yüklemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. altta servis menü ekran görüntüsü yolluyorum.

teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Edit: Güncellemeyi yaptım herhangi bir sorun yok. renkler bi tık daha iyi gibi.

https://resim.tavsiyeforumu.com/image/Fiqmk
Merhaba
Benim ayarlarım
Sports
Contrast 100
Brightness 40
Sharpness 45
Colour 60
Backlight 81
Dynamic contrst low
Noise red high
Colour temp low (beyazlar için iyi)
Picture zoom full
Film mode auto
Skin tone 0
Colour shift 4-5 birim sağda
Hdmi full range on
Bu şekilde bana güzel geldi. Bir deneyin yorumlayalım isterseniz.

Hangi güncellemeyi yaptınız acaba?

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bu forumda daha önce yazmıştım.Satıcı, Servis kapanmak üzere satış yapamam demişti. İyi de ben almak istiyorum demiştim. Satmamıştı. Güler misin ağlar mısın? Servisin kurulum ve garanti ile ne alakası var. Tanıtım istersin vs. ayrı konu. Bu zamana kadar aldığım TV lere biri hariç hiç servis çağırmadım. Çağırdığım da merakımdandı. Çağırdım monte etti gitti. Bu kadar. Fatura ve garanti belgesi olduktan sonra gerisi önemli değil...

E Çevrimdışı

esackes

Yeni Üye
31 Eki 2018
11
44
MB130 Titanium Smart V3.62.30

bunu yapmıştım. sorunsuz çalıştı, sizde de çalışır mı bilemiyorum sizi riske sokmak istemem, bilginiz olsun.

Geri
Üst Alt