3499TL Edenwood Vestel ED6504UHD 65 inç 164 cm Ultra Hd 4K Smart Led Tv

F Çevrimdışı

ForzAras

Yeni Üye
2 Eki 2018
2
39
Merhaba arkadaslar,
Bu tv'yi almayi dusunuyorum; degerleri fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız memnun olurum.
Marka yabancı, vestel'in ihracat urunuymus.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
fiyat 65" için çok iyi lakin ücretli kurulum ve 2 yıl garanti olayı can sıkıcı, servise kurulum yaptırmazsanız ürün garanti dışıdır diye not düşmüşler. neyse bir diğer konuda tv hakkında detaylı bilgi bulamadım. hdr var mı yok mu muallak. dahili uydu alıcısı yok yazıyor. birde 65" tvye 600hz az geldi açıkçası.

3245 liraya bimde satılan 65" jvcyi geliyor aklıma hüzünleniyorum yine. bu fiyata bu tv çokta kötü düşünmemek gerek derseniz alınabilir yinede ama ben tercih etmezdim.

F Çevrimdışı

ForzAras

Yeni Üye
2 Eki 2018
2
39
Ah ah hocam. Bim'deki jvc yurekleri dağlıyor. Keske bulabilsek de direkt alabilsek :(
Riske girmeye degmez ozamansa hocam. Cevap icin tesekkur ederim.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
fiyat 65" için çok iyi lakin ücretli kurulum ve 2 yıl garanti olayı can sıkıcı, servise kurulum yaptırmazsanız ürün garanti dışıdır diye not düşmüşler. neyse bir diğer konuda tv hakkında detaylı bilgi bulamadım. hdr var mı yok mu muallak. dahili uydu alıcısı yok yazıyor. birde 65" tvye 600hz az geldi açıkçası.

3245 liraya bimde satılan 65" jvcyi geliyor aklıma hüzünleniyorum yine. bu fiyata bu tv çokta kötü düşünmemek gerek derseniz alınabilir yinede ama ben tercih etmezdim.

bende hi level aldım servise hiç kurulum yaptırmadım. Bu garanti olayı alt markalarda değişiyor mu yani kimi servise gerek yok garanti için kimi var diyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bende hi level aldım servise hiç kurulum yaptırmadım. Bu garanti olayı alt markalarda değişiyor mu yani kimi servise gerek yok garanti için kimi var diyor

Hiçbir kurum ve marka TC kanunları üzerinde karar verip beyanda bulunamaz.
Bu işin kanun tarafı biraz karışık olsa da aslında temel uygulama şu şekildedir

1- Fatura garanti belgesi yerine GEÇMEZ
2- Garanti belgesi onarıma ihtiyaç duyulduğunda yetkili servise Fatura ile birlikte ibraz edilmek zorundadır

Peki karışıklığın sebebi ne?

Bunun sebebi çok

1- Satıcılar garanti belgesi doldurmak, zaman harcamak, kaşe imza gibi angaryalar ile uğraşmak istemez
2- Maalesef her konuda olduğu gibi yine bu konuda da ülkemizde insanlarımız bilgisiz, bilinçsiz.

İşleyiş nasıl olmalı?

Belirleyici olan GARANTİ BELGESİ YÖNETMELİĞİ dir

Bu yönetmelik de 6502 sayılı tüketiciyi koruma kanununa bağlıdır.

Bu koşullarda şu cümleyi bir hatırlayalım.

Bu belgenin tekemmül ettirilerek tüketiciye verilmesi sorumluluğu satıcıya aittir.

Burada Bahsi geçen belge garanti belgesi, TEKEMMÜL den kasıt da belgenin doldurulması kaşelenmesi, imzalanması sürecidir.

Yani yasal anlamda bir ürünün garantiye girmesi için yetkili servi s montajına dair bir zorunluluk bulunmamaktadır.

Garanti koşullarının geçerli olması için SATICI tarafından doldurularak imzalanmış ve kaşelenmiş bir belge ile satış faturasını ibraz etmeniz servis içimn yeterlidir.

J Çevrimdışı

javie

Yeni Üye
5 Eki 2018
25
43
Adem Helvacı Ado ne dersiniz adem bey bu televizyon sizce alınabilir bir tv mi? videoyu izledim ancak seçmek için yeterli gelmedi.

T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
sevgili dostlar bende vestelden bole bir tv aldım.olay tükletici hakem heyetine kadar gitti.
konu şu biz tv yi izmir bayiden aldık tatile oraya gitmiştik.dedik istanbula kargolayın
kargoladılar
kargoyu bir açtık içi farklı dışındaki kutu farklı.
ürünü biz sıfır kutusunda garantili diye aldık.
faturada olsun kutusunda olsun veya bize böle bir açıklama yapılmadı.
aradık aldıgımız yeri demezmi müdürü ben size ürünü kutusuyla göndermek zorunda değilim:)
adam hayattan bıkmış anladıgım kadarıyla:)
sanıyor telefondaki yanına gelemez:)
neyse herkes gereken cevabı alır sorun yok.
şikayet ettik bakalım savunması istendi.
bize ayıplı mal sattılar.
bunu yapanda büyük firma:)
bide demezmi sen kutusunu açtın artık geri almayız.
insanlarda yediğimi ne dokunuyor anlamak mümkün değil:)
açmadan içindekinin farklı oldugunu nerden bileyim desen ne fayda:)

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Adem Helvacı Ado
üstadın TV ye yorum yapmasını bekliyorum şahsen. Benim için markadan ziyade Ado üstadın dediği doğrudur. :ok

quatroxx Çevrimdışı

quatroxx

Yeni Üye
20 Eki 2018
5
43
Adem Helvacı Ado
Üstat bu tv ile ilgili görüşün nedir?Ben aldım açıkçası çok memnunum da ama tabi yorumlarını bilmek isterim.
Özellikle bilmek istediğim yazılım modlaması yapıp yapamayacağımız.

Hatta biraz bilgi vereyim arkadaşlara...
-Ürün vestel fransa için yapılmış. Oradaki satış fiyatı 700€. Fransızlar genel olarak televizyonu başarılı bulmuş ve öneriyorlar. Açıkçası almamda en çok bu etkili oldu.Sonuçta o fiyat bandında bizden çok daha fazla seçenek sahibiler.Buna rağmen beğenilmiş.
-VA Panel
-Parlaklık çok yüksek ben kısarak ekonomi modunda kullanıyorum.
-HDR destekli. Aktifken kontrast ve renklerde başarı artıyor.Kapalı olsa bile yine başarılı. Ekranda bulanıklık yok.Çok net keskin bir görüntü var.
-Hareketli görüntüler takılmıyor ama highend tvler gibi yağ gibi de akmıyor.
-Kumanda başarısız.
-Smart hızı yeterli. Youtube falan güzel çalışıyor.
-Eski tv plazma idi oyuzden bu büyüklükte bu parlaklığa alışmam vakit alacak sanırım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt