Degerli
Domestos kardeşim ben anlatamıyorum galiba sen hiç Osmanlı Tarihini Anlatan Payitaht Abdulhamit ,Diriliş Ertugrul dizilerini izlememişsin sanki bence baştan son bölüme kadar izle istersen bu diziler gerçekte yaşanmış olayları hadiseleri kutlu tarihi anlatır...
sana bir zulüm ve zalimlik örnegi vereyim Osmanlı Devletine yıllarca baskı.zulüm.işkence.ölümlerle çeşitli ekonomik saldırılarla adeta esir eden Osmanlı Devleti üzerinde oyun kurarak çeşitli akla hayale gelmeyecek şeytani tuzaklar kurarak Osmanlı Devletini yıkan üç gaddar kişilerin ismini verecem
1; Siyonist Yahudi dönmesi banker(bankacı) David Rockefeller ve Ailesi 2; Evanjelist-Hristiyan banker(bankacı) Mayer De Rothschilds Ailesi ve Hanedanlıgı (hanedan nedemek ? cevap ; Trilyon dolarlık eşyalı saray demek) neyse konumuza devam edelim ....! 3; Evanjelist -Hristiyan banker(bankacı) J.P Morgan Ailesi ve Hanedanlıgı bu Ailede Fazlasıyla Oldukça Zengin Güçlü bu kefereler (Dinsiz Kafirler) para her kapıyı açar sözünü duymuşlar ki CANIM MÜSLÜMAN OSMANLI DEVLETİNİ DARBE İLE YIKMAYA ÇALIŞMIŞLAR MMALESEF
NOT:ismi geçen bu kafir bankerlerin ve Aileleri"nin dünyada oldukça fazla işletmesi şirketi ve bankaları vardır ABD MANNHETTEN BANK, FED FEDERAL RESERVE BANK Rockefeller bank Shell Oil ExxonMobil ,Farm Genital Micro organisma food research (genetigi ile oynanmış degiştirilmiş her türlü gıda tohum ve bugday yurtdışı ithal gıda)
Gelelim Rothschilds ve Ailesine bu keferelerde oldukça üst düzey zengin ailelerden oluşuyor paris-fransa -ingiltere italya-almanya- birleşik arap emirlikleri-kuveyt-katar gibi ülkelerde bankaları vardır örnegin The Mayer De Rothschilds Bank ve daha fazlası
Ve Son Olarak kafir kefere J.P. Morgan ve Ailesi takma uydurma Adı T. Freeman bu aileyi internetten araştırın dünyanın en zengini listelerinde bulamazsınız çünkü aile içinde evlenen bu manyaklar ensest ilişki ve akrabaları ile evlenirler bu sapık ailelerin amacı mallarının servetlerinin dışarıya açıga çıkmamasıdır dünya bunu bilemesin ögrenemesin mantıgı ) işte geldik zurnanın zııııırt dedigi yere uydurma adı Thomas Freeman ve Ailelerine ve kurdukları bankaların nasıl çalıştıgına bakalım kan ve faizle beslenen kan emici Aile oldukça yüksek faizlerle insanları iliklerine kadar sömüren sömürmeyi takıntı-alışkanlık haline getirmiş adeta sömürmeyi kendine misyon-vizyon ediniyor... Deyim Yerindeyse kaşıkla verip dozerle almaktadır bu
Emperyalist ABD Kapitalist ABD (Siyonist)===> İSRAİL ŞEYTAN İSRAİL Yahudilerin saklı gerçegi gizli ilim bilgileri Şeytânın Soyu ve Kabilesi Cînler Alemi "Kabbala kitabı" kitabın dış kapagında tıpkı israil bayragındaki gibi iç içe geçmiş üçgen var bu kitabı okuyabilmek için çok iyi derecede ibranice bilmeniz gerekiyor yazıyor Hoş Geldin Seçilmiş kişi yazıyor Kötülüklerle Meşgul Olma Sanatına tekrar hoşgeldin yazıyor Kötükle Güçlen Kötügün Ardındaki Güç Olmak İstermisin? O zaman bütün insanlıgı din ugruna saptır yollarının üstüne otur yeryüzünde bozgunculuk yaptır kibir benim vazgeçilmez yetenegim tüm insanlıgı benim oldugum gibi ateşe at! onları boş işlere kuruntulara boğ! faydasız işlerle uğraştır! Günahları onlara faydalı süslü göster Şeytani Günahlar benim en büyük Silahım O İnsanlar Nasıl Saadete Mutluluga Huzura Erişeceklerini Sanıyor... Dünyada ve Cehennemde ben olduktan Sonra Bilmezler mi ki? Yaratıcıya ilk ben isyan edip secde emrine baş kaldırdım ilk kibirlenen ve ilk günah işleyen bendim cennette o agaca yaklaşıp insanın yemesini ben sagladım cennette uzun süre rahat yaşayacaksınız dedim süphe vesvese verdim kulaklarına onlarda hemen agaçtan yeyiverdi ayıp yerleri açıldı kendilerine göründü o kadar muhtaç aciz acınası haldeydiler ki agaç yapraklarıyla örtündüler fakat Yaratıcı Öfkelendi Gazablandı bu hareketimi begenmedi ve beni huzurundan lanetleyip kovdu bende beni insanların tekrar dirilip toplanıp hesap verecegi güne kadar zaman tanımasını istedim istegimi kabul etti. Haydi! sen kıyamet gününe kadar mühlet verilenlerdensin! buyurdu. Arkadaşlar internette meraklanıp yabancı bir siteden yaklaşık 7gün önce şipariş ettim kargoyla elime ulaştı keşke ulaşmaz olaydı bu yahudi kitabını verdigim paraya okudukça hissettigim vicdan azabına aglıyorum Haşa tövbe bu kitap insanların hem dünyasını hem ahiretini mahveder yakaaarrrr kitabın ismi kabbala bi merakla aldım Yahudi dini neymiş neye tapar ahiretleri varmı mezhepleri varmı tapınakta (sinagogta) nasıl ibadet ediyorlar iyiligi mi yoksa kötülügü mü seviyorlar aglama duvarı nedir niye önünde taş putun egilip egilip tapıyorlar diye merak etmiştim keşke ölseydim de merak edip almasaydı ALLAHIM NE OLUR AFFET BİR HATA YAPTIM SÜPHESİZ SEN BİZ MÜSLÜMAN KULLARINI ÇOK AFFEDİCİSİN ÇOK MERHAMETLİSİN AFFET BENİ AFFET BU ACİZ KULUNU BİNLERCE TÖVBE ESTAGFİRULLAH SENDEN BAŞKA GİDECEK YOLUM KAPIM YOK AFFET GÜNAHLARIMI ESİRGEYEN BAGIŞLAYAN KORUYUP KOLLAYAN ALLAHIN ADIYLA YÜCELER YÜCESİ KUDRETİ HERŞEYE GÜCÜ YETEN RABBİM BAGIŞLA BENİ :( :( :( :( ;( ;'(
VALLAHİ ben yandım :( :( siz yanmayın :( :( sakın almayın...! sözde din kitabı denen igrenç yahudilerin ayin yaptıgı gizli büyü-sihr tılsımlı şeytani ayetlerin ve tuhaf şeytani sembollerin bulundugu korkunç kitap Ademogullarının yaratılışından itibaren insanların yegane baş düşmanı olan "C î N" leri veya Şeytânları çagırıp iletişime geçmek için kullanılan açık ifadeyle Satanist-Kabbalist kitap Şeytani Güçlerle iletişim kurarak onun emirlerini dinleyip uygulayıp (Üst Akıl Veren îblîsin) onun emirlerini itaat ederek yerine getirmekteler pis yahudiler şeytanı dost edinmişler resmen şeytâna tapıyorlar Bu şeytâni kabbala kitabı içinde son derece korkunç ürkütücü vahşet içeren hatta okuyan Müslümanların aklını akıl saglıgını kaçırması delirmesi psikolojisinin tamamen bozulması hatta intihar etmesi kaçınılmaz bir sondur o yüzden tavsiye forumu sitesine bu kitabın içinde yazılanları maalesef paylaşamıyacagım yinede ısrarla ögrenmek isteyen inadım inat diyen meraklı üyeler özelden mesaj atsın ama tavsiyem siz istemeseniz bile cinler zorla musallat olabilir bedeninize ve ya evinize ailenize inanmayanlara özel mesajdan sayfa sayfa fotograf çekip gönderiyim Uyarı... !sorumluluk kabul etmem başınıza herhangi birşey gelirse kabbala kitabında yazan tuhaf yazılar altta belirttim.
Yenidünyadüzeni Dünyayı yöneten 13kişilik şeytani kabbalist yahudi bankacı trilyoner aileler (isimleri çok uzun)
dünyada Tek dini(Yahudilik) tek dil yahudi dili (İbranice) tek bayrak israil bayragını hakim kılmak özellikle Müslümanları yeryüzünden yok edip arındırmak
Dünyadaki Hükümetleri Ortadan kaldırmak tek bir yönetim şekli ile tek kişilik israile baglı hükümet- ülkeler kurmak ve böyle devam edip gidiyor amaçları planları
Saygı Deger Müslüman Necmettin Erbakan hocamız Doların kime Ait oldugunu 1- Doların arkasında üçgen ve en üstkısmında ki tek göz işaretinin Siyonizm işareti oldugunu Faizlerin dolar kurunun niçin yükseldigini FED federal reserve banknotlarını Amerikan Dolarlarını paraları basan Dünyayı yöneten 13 Siyonist-kabbalist(Satanist) 13 Yahudi (banker) bankacı zengin trilyoner Emperyalist Kapitalist kanla beslenen insanları iliklerine kadar Sömüren faizlerle beslenenen Aileler bankerler