Ustam sorun çözüldü çok teşekkürler yardımlarınız için tüm forum ekibine teşekkür ediyorum iyiki varsınız sevgiler...fotoğrafları bundan sonra bizim servere yükleyin sistem otomatik olarak forum için optimize ediyor
Kurtarma yazılımını gönderdim
Ustam sorun çözüldü çok teşekkürler yardımlarınız için tüm forum ekibine teşekkür ediyorum iyiki varsınız sevgiler...fotoğrafları bundan sonra bizim servere yükleyin sistem otomatik olarak forum için optimize ediyor
Kurtarma yazılımını gönderdim
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba iyi forumlar aşağıdaki tv için yazılım ve destek arıyorum. ışığı prize taktığımızda yanıp sönüyor ve bikaç saniye sonra sabit kalıyor, kumandadan açmaya çalışınca ışık yine yanıp sönmeye başlıyor ancak tv açılmıyor hiçbir şekilde. yazılım ve desteğinizi bekliyorum teşekkürler.
![]()
Hocam teşekkürler deneyip sonucu paylaşırımkurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Farklı yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.Hocam teşekkürler deneyip sonucu paylaşırım
Güncelleme: Hocam maalesef işe yaramadı sanırım, çünkü yaklaşık 1 saat kadar yazılımın yüklemesini bekledim ancak hala kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. Başka flash bellekle de denedim aynı sonuç. Flash bellekler 16 GB'lıktı acaba onunla bi alakası var mıdır? Veya arıza başka bi yerinde midir?
Sizde sağolun.hocam çok sağolun ama maalesef bu da işe yaramadı. Sanırım sorun donanımsal bir şey.
merhabalar bende bir link ala bilirmiyim
link hata verıyo yardımcı olurmusunLinkteki yazılımı yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
link calısmıyorTvdeki sorun nedir?