32SCH5630 SEG TV

M Çevrimdışı

Memorist

Yeni Üye
14 Şub 2021
27
55
fotoğrafları bundan sonra bizim servere yükleyin sistem otomatik olarak forum için optimize ediyor

Kurtarma yazılımını gönderdim
Ustam sorun çözüldü çok teşekkürler yardımlarınız için tüm forum ekibine teşekkür ediyorum iyiki varsınız sevgiler...

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,254
Merhaba iyi forumlar aşağıdaki tv için yazılım ve destek arıyorum. ışığı prize taktığımızda yanıp sönüyor ve bikaç saniye sonra sabit kalıyor, kumandadan açmaya çalışınca ışık yine yanıp sönmeye başlıyor ancak tv açılmıyor hiçbir şekilde. yazılım ve desteğinizi bekliyorum teşekkürler.

20250616_114446.jpg
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.

C Çevrimdışı

cydmeo

Yeni Üye
14 Ağu 2023
3
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Hocam teşekkürler deneyip sonucu paylaşırım

Güncelleme: Hocam maalesef işe yaramadı sanırım, çünkü yaklaşık 1 saat kadar yazılımın yüklemesini bekledim ancak hala kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. Başka flash bellekle de denedim aynı sonuç. Flash bellekler 16 GB'lıktı acaba onunla bi alakası var mıdır? Veya arıza başka bi yerinde midir?

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,818
Hocam teşekkürler deneyip sonucu paylaşırım

Güncelleme: Hocam maalesef işe yaramadı sanırım, çünkü yaklaşık 1 saat kadar yazılımın yüklemesini bekledim ancak hala kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor. Başka flash bellekle de denedim aynı sonuç. Flash bellekler 16 GB'lıktı acaba onunla bi alakası var mıdır? Veya arıza başka bi yerinde midir?
Farklı yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.

C Çevrimdışı

cydmeo

Yeni Üye
14 Ağu 2023
3
hocam çok sağolun ama maalesef bu da işe yaramadı. Sanırım sorun donanımsal bir şey.

Geri
Üst Alt