3000 TL GECMEYECEK TELEVİZYON ÖNERİSİ

zatrox Çevrimdışı

zatrox

Aktif Üye
5 Haz 2019
73
41
Ama bu TV Netflix'li diye geçmiyor sanırım. Android'e Netflix'i biz yüklemiyor muyuz?

zatrox Çevrimdışı

zatrox

Aktif Üye
5 Haz 2019
73
41
Adem Helvacı Ado hocam selamlar, sipariş için Netflix 4k ile ilgili yanıtınızı beklemedeyiz :)

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
Adem Helvacı Ado abicim selamlar daha önce LG 42LB620V kullanıyordum sürekli led arızası yüzünden elden çıkardım,şuan evde tv yok ve kısa süre içerisinde yeni bir tv almak istiyorum.maksimum üst sınırım 3000 civarı evin salonunda karşıdan ve yan açıdan izleyeceğim 4k uhd smart tv olmasını isterim açıkcası tv de kullanacagım özellikler genelde internet tarayıcısı ve youtube ayrıca play station oyun konsolunu bağlayacağım genelde futbol,film,belgesel daha çok seyrediyorum aradğım özellik aslında beni tatmin edecek netlikte ara geçişlerin siyah renklerin dağılmaması gibi net renk istiyorum aslında biraz araştırdığımda hitachi markasının 49HT1800UD modeli biraz daha kafama yattı acaba sizin tavsiyeleriniz ne olur uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir model arıyoruz şimdiden teşekkürler hakkaten bu işi çok iyi yapıyorsunuz saygılar...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam selamlar, sipariş için Netflix 4k ile ilgili yanıtınızı beklemedeyiz :)

Abim şimdi tüm denemelerini yaptım, resimlerini çektim.
AWOX U5600STR model tv de 4K Netflix GEZEGENİMİZ - TEK GEZEGEN - YAĞMUR ORMANLARI yapımlarını izledim.

USB klavye bağladım çalışıyor
PC de kullandığım USB kablosuz mouse taktım ikisi aynı anda çalışıyor.
Netflix 4K çalışıyor
TV de optik çıkış mevcut

:ok

DİPNOT: Netflix üzerinde tv nin orijinal kumandası çok işlevsel değil. Hatta biraz daha zorlasaydım kumandayı atardım bir yere artık :rant

zatrox Çevrimdışı

zatrox

Aktif Üye
5 Haz 2019
73
41
Abim şimdi tüm denemelerini yaptım, resimlerini çektim.
AWOX U5600STR model tv de 4K Netflix GEZEGENİMİZ - TEK GEZEGEN - YAĞMUR ORMANLARI yapımlarını izledim.

USB klavye bağladım çalışıyor
PC de kullandığım USB kablosuz mouse taktım ikisi aynı anda çalışıyor.
Netflix 4K çalışıyor
TV de optik çıkış mevcut

:ok

DİPNOT: Netflix üzerinde tv nin orijinal kumandası çok işlevsel değil. Hatta biraz daha zorlasaydım kumandayı atardım bir yere artık :rant

Hocam yardımlarınız ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Türk tüketicisi size minnettar :)

Geri
Üst Alt