3000 TL GECMEYECEK TELEVİZYON ÖNERİSİ

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Neler izleyeceksiniz çok yanından mı yoksa karşısı ve az sağ sol tarafından mı? Bunlarıda yazarmısınız

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Va panel cihazları alalım o zaman. 43nu7100 takip edin derim. A101 e geliyor. Adem Helvacı Ado abi müsaitsen bide buraya bakarmısın?
Vallahi marka takıntısı yok ise cidden geçici süreli bulunmaz fırsat olan şu LG panel ile üretilmiş android AWOX lar bu fiyata mutlak aalınmalı ürünler bence.

Yani Hem 4K, Hem android, Hem 140 ekran yani 55'' hem de LG tarafından üretilmiş panele sahip bir televizyonun 2300tl bantlarında satılması her zaman bulunabilecek fırsat değil arkadaşlar.

Normal şartlarda bu markalara karşı uyarırım herkesi lakin bu tv tam bir fırsat.

Hatırlarsanız aynı süreci JVC 50VU73 model televizyonda da yaşamıştık, o fiyata o televizyon bir daha gelmezdii ve de gelmedi.

Önünde AWOX yazmasına bakmayın dostlar, en önemli unsur olan panelin üreticisi LG, Ayrıca yan açılardan dilediğiniz şekilde izleyebilirsiniz.

Yok ben böyle abuk sabuk markalar almam derseniz, Yine IPS panel ve FRR değeri 1000hz olan 49UD8500 incelemenizi önerebilirim :ok

Muratın önerdiği gibi VA panelli tv düşünürseniz 49UD9200 değerlendirebilirsiniz :ok

F Çevrimdışı

FatihAK31

Yeni Üye
9 Haz 2019
5
24
Adem Helvacı Ado
Adem abi AVOX U5600STR modeli çok ucuz 2300 TL bu kadar özellikle nasıl bu kadar ucuz oluyor Bunların garanti sureci kimin garantisi altında güvenilir olurmu? Yani 49UD9200 E Gore daha mı iyidir bu ?

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado
Adem abi AVOX U5600STR modeli çok ucuz 2300 TL bu kadar özellikle nasıl bu kadar ucuz oluyor Bunların garanti sureci kimin garantisi altında güvenilir olurmu? Yani 49UD9200 E Gore daha mı iyidir bu ?

Abim, Nasıl ki VESTEL in arkasında ZORLU HOLDİNG bünyesindeki VESTEL A.Ş. var ise, AWOX markasının arkasında da CAN HOLDİNG e bağlı TECTONE A.Ş. var.

Bu adamlar Bilgi Üniversitesinin vs sahibi insanlar. AWOX markası Yeni bir oluşum olması nedeniyle belki güven duyamama konusunda haklı olabilirsiniz lakin o konuda içiniz rahat olsun.

Siz alın, en kötü olasılıkla çözülmeyen bir sorununuz olursa ücretsiz kargo ile bana yollarsınız ben her türlü ilgilenirim merak etmeyin :ok

E Çevrimdışı

erol123

Yeni Üye
10 Haz 2019
3
28
Abim, Nasıl ki VESTEL in arkasında ZORLU HOLDİNG bünyesindeki VESTEL A.Ş. var ise, AWOX markasının arkasında da CAN HOLDİNG e bağlı TECTONE A.Ş. var.

Bu adamlar Bilgi Üniversitesinin vs sahibi insanlar. AWOX markası Yeni bir oluşum olması nedeniyle belki güven duyamama konusunda haklı olabilirsiniz lakin o konuda içiniz rahat olsun.

Siz alın, en kötü olasılıkla çözülmeyen bir sorununuz olursa ücretsiz kargo ile bana yollarsınız ben her türlü ilgilenirim merak etmeyin :ok
bu awox sadece internet üzerindenmi alabiliriz.

zatrox Çevrimdışı

zatrox

Aktif Üye
5 Haz 2019
73
41
Çok teşekkür ederim. Bazı yorumlarda lisanslı Netflix uygulaması yoksa 4k izlenemez dendiği için emin olamadım. Değerli yanıtınızı beklemekteyiz :)

Geri
Üst Alt