3 Yillik Turknet Deneyimim

ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
3 Yildir Turknet kullaniyorum ve cidden cok memnunum evet ilk etapta sorunlar oldu ama suana kadar en iyi hiz ve fiyati veren firma benim gozumde bazen internet kesintikeri yasadim 1 hafta veya 3 5 gun bunlari faturamdan dusmelerini istedim hicbir sekilde yok demediler ve dusurduler 1 kereye mahsus olmadi bu olay bilginiz olsun ara sira int gidince gene kayit biraktim ve faturadan dusuldu fiyat her yil bir miktar arsada suan bence en iyisi internet saglayicisi sizlere tavsiye ederim

Bu arada gecmek isterseniz turknete arkadasini getir kampanyasi var 1 ay fatura odemeden karsilikli kullanabiliyoruz interneti

Merhaba,

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim hizmetini kullanıyorum. Gerçek sınırsız, yüksek hızlı yalın (sadece) internet (100 Mbps’e kadar) var hizmetin içinde. Ayda 85 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar:

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: KWT76KP96KTI

Bağlantı:

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
 
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,609
Kurumsallığı hala becerememiş bir firma benim gözümde.
Türknet düşünenlere tavsiyem bölgenizde kablonet veya superonline fiber var mı ona bakın derim.
Hiç böyle altyapı kiralayan, sorun yaşatan ISS'lerle vaktinizi & naktinizi kaybetmeyin. :sirit
 
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
20,609
Zamanla olur bunlar sonucta hic bir firma 4x4 degil dogrumu :) alt yapisi olan yerde hizlilar ama olmayan yerde gene idare eder

Umarım düzeltebilirler.
Tabi bunda telekomun da payı vardır biraz.

Altyapı olmayan yerde, taahhütsüz paket almak koşuluyla, şans verilebilir.
Çünkü öbür türlü THH'ye git, iade al vs. epey uzun iş.

Ki daha bağlatma aşamasında 1 ay - 2 ay bağlatamayan insanlar vardı.
 
sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
37
Ülkemiz de ne altyapı ne de sorunsuz hizmet veren sağlayıcı zor maalesef. Fakat hat kiralayan yerine alt yapı sahibi olan firmaları tercih etmek en güzeli.
 
D Çevrimdışı

devrezcayi

Yeni Üye
4 May 2020
26
41
Ben Turknet vdsl kullandım ve kullanım süresi boyunca hiç memnun kalmadım. Binaya fiber gelmesi sonucunda gııbırnet fiber hatta geçtim. Çok memnunum şimdilik.... Turknette sevmediğim ilk şey ön ödemeli sistemlerinin olması. kullanmadan internet parası veriyorsun. Yahu sen hizmeti ver ondan sonra paranı alsana...elektreik-su-gaz kullanıp parasını ay sonunda ödüyorsun ama uyanık turknette bu iş öyle değil. Kurnaz firma...kurulum ücreti olması bir diğer sevmediğim şeylerden biriydi. İnternetin de hantal olması sonrası kafamda ayrılık hep vardı fiberin gelmesi ile de vedalaştık bu firma ile....bir daha da bu firma ile bir işimin olacağını sanmam. Tavsiye de etmiyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri