Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TÜM İPTV UYUMLU CİHAZLARDAN SIKINTISIZ İZLEYEBİLİRSİNİZ.
KEYİFLİ SEYİRLER.
yayınlar bizzat tarafımızca yapılmaktadır. herhangi bir donma vs sorunları ile karşılaşmazsınız keyifli seyirlerhemen yükledim. kanallar çok iyi. görüntü kalitesi müthiş. şimdilik donma yok. teşekkürler.
şuanki izlediğiniz yayınlarımız free server üzerinden sunulduğu için kullanıcı yogunluğundan dolayı donma vs söz konusu olabilir. ücretli sunduğumuz hizmetimizin server kapasitesi çok yüksektir donma vs sorunlar söz konusu değildir. detaylı bilgi için skype: filmboxhdsinevizyon@hotmail.com adresinden konu ile alakalı bilgi alabilirsinizgerçektende çat diye açması güzel bu deneme değilde devamlı bu şekilde hızlı açılıp takılmazsa 10 numara, 1920x1080 de gerçektende güzel şimdilik fiyatta uygun olursa dadından yenmez çok maç izleyen biri değilim ama filim dedinmi )) günlük münlük yok zırt pırt takılmadan izlenebilsin şu iptv artık ))
her denemede ilk sefer hızlı sonra sonrası çile hoş bide arada ücretimukabilinde kaptırdığımız ve bidaha muhatap bulamadığımız iptvleri çabası )) umarım bu sağlamdır
devamı için ücretli serverlerimize bekleriz detaylı bilgi için skype: filmboxhdsinevizyon@hotmail.comgüzel çalışma tebrikler, devamını bekleriz.
şuanki izlediğiniz yayınlarımız free server üzerinden sunulduğu için kullanıcı yogunluğundan dolayı donma vs söz konusu olabilir. ücretli sunduğumuz hizmetimizin server kapasitesi çok yüksektir donma vs sorunlar söz konusu değildir. detaylı bilgi için skype: filmboxhdsinevizyon@hotmail.com adresinden konu ile alakalı bilgi alabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
devamı için ücretli serverlerimize bekleriz detaylı bilgi için skype: filmboxhdsinevizyon@hotmail.com
uyarı için teşekkürler.iptv satışları ile alakalı forumda daha önce olumsuz deneyimler oldu maalesef. hem burayı gelir kapısı olarak görüp satış yapmaya çalışan satıcı üyelerin ergence tavırları, hemde başka iptv satıcılarından ücretli iptv alıp tabiri caizse dolandırılan mevcut üyelerimiz olması dolayısıyla, ücretli iptv konusuna mesafeli yaklaşıyoruz.
forum kuralları gereği yönetici arkadaşlar mutlaka gerekli aksiyonu alacaktır ve kurallar dahilinde nasıl bir müsamaha gösterir onların tasarrufu elbette.
sizde bu arada iyi niyetinizi göstermek adına forum dışından satışa yönlendirme yapmak yerine forum içi aylık bazda uygun fiyatlı satış politikası izleyebilirsiniz. kolay gelsin
yayınlar bizzat tarafımızca yapılmaktadır. herhangi bir donma vs sorunları ile karşılaşmazsınız keyifli seyirler
Demiştim ,tabii maç bitti ,Göz-Göz'üm nihayet gelibiyet aldı çok şükür ,ardından listeyi ottye yükledim,sıkıntısız izliyorum ,kendi yaptığım ott ile teşekkür ederim,3 ay film izlerim artıkİndirdim,şu maç bitsin, ottye ekliyeyim bakayım sevgili sefabey