29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
içmesine içelim de, siz gündemi ıskaladınız mı bir kaç gündür? bana öyle geldi. :cay

Gündemi ıskalamadığım için "Abartıyorsun" dedim ya... :kas Sonrası ise Naçizane temennim oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. :clap2 ????????

423uhttps3a2f2fitkv.tmgrup.com.tr2f20202f102f262f29-ekim-cumhuriyet-bayrami-2-4-8-kitalik-siirleri-en-guzel-cumhuriyet-bayrami-siirleri-sozleri-1603700486422.jpg

Gündemi ıskalamadığım için "Abartıyorsun" dedim ya... :kas Sonrası ise Naçizane temennim oldu.
o zaman , üstünde 200 gram yazan, tarttığında 180 gram çıkan çayı , kafama kafama atmanız gerekir. keyif olsun. :bye

Umarım, buradaki aklı başında, vicdanı, fikri ve zikri temiz insanlarla bir yerlerde karşılaşıp çay kahve yemek sohbet nasip olur...
Köye gittiğimde telefon edeyim bari veli ,nasılsa badana da yapacağım,rulo da var fazladan :kiskis

Büyük Önder Atatürk'ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum. ' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

3236359_5b62232b81e56e2f1adc8ee81d5d89b5_640x640.jpg

Durmadan daima arkasındayız ??

Cumhuriyetin çocukları ?

Geri
Üst Alt