Yapma bunu yapma bunu...Gel de bunu A Alperentoy a anlat mesela değil mi?
malum partinin trol ordusunun hiç bir neferini kaale almam. ciddiyetten yoksun, sahte hamasetle vatanperver gibi yapanları "yok say" butonu ile ödüllendiriyorum.Gel de bunu A Alperentoy a anlat mesela değil mi?
Abartıyorsun gibi geldi bana.malum partinin trol ordusunun hiç bir neferini kaale almam. ciddiyetten yoksun, sahte hamasetle vatanperver gibi yapanları "yok say" butonu ile ödüllendiriyorum.
öyle kuru sözle olmaz. bir keyif çayı at da içelim.Abartıyorsun gibi geldi bana.
Umarım, buradaki aklı başında, vicdanı, fikri ve zikri temiz insanlarla bir yerlerde karşılaşıp çay kahve yemek sohbet nasip olur...öyle kuru sözle olmaz. bir keyif çayı at da içelim.
içmesine içelim de, siz gündemi ıskaladınız mı bir kaç gündür? bana öyle geldi.Umarım, buradaki aklı başında, vicdanı, fikri ve zikri temiz insanlarla bir yerlerde karşılaşıp çay kahve yemek sohbet nasip olur...
Pandemi bir bitsin, yaparız elbette.Umarım, buradaki aklı başında, vicdanı, fikri ve zikri temiz insanlarla bir yerlerde karşılaşıp çay kahve yemek sohbet nasip olur...