2500 TL (+-200) TV TAVSIYESI

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Valla iptal ederlerse basvururum o halde
Resimlerini çektim zaten stokta yok diyen vestel türkiye A.ş bayi falan da değil nasıl buna tenezzül ederler o cok garip

Aha da ekran görüntüleri

Screenshot_20200520-190406_Hepsiburada.jpg
Screenshot_20200520-190333_Hepsiburada.jpg
Screenshot_20200520-181952_Hepsiburada.jpg
Bunu demek istemiştim bu ekran görüntüsüyle vestel müşteri hizmetlerine bir yazın bence, bakalım onlar ne diyecek burada hepsiburadadan ziyade vestel muhatap,

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Bunu demek istemiştim bu ekran görüntüsüyle vestel müşteri hizmetlerine bir yazın bence, bakalım onlar ne diyecek burada hepsiburadadan ziyade vestel muhatap,
Vestel diyor ki ürün stokta kalmamıştır bayilerinin stoklarını göremiyoruz diyor ama gönderen bayii değil vestel turkiye aş diyorum kem küm ediyor vestel com tr stoklarında ürün var ordan sipariş edebilirsiniz diyor. Kısacası 2000 e bu tv yi satmam 3000 verirseniz satarım diyor. Vestel in bu yaptıgı instagram daki dandik ürünleri satan firmalar dan farklı değil

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Vestel diyor ki ürün stokta kalmamıştır bayilerinin stoklarını göremiyoruz diyor ama gönderen bayii değil vestel turkiye aş diyorum kem küm ediyor vestel com tr stoklarında ürün var ordan sipariş edebilirsiniz diyor. Kısacası 2000 e bu tv yi satmam 3000 verirseniz satarım diyor. Vestel in bu yaptıgı instagram daki dandik ürünleri satan firmalar dan farklı değil
Yanlışlıkla yapılmış deseler onu bile anlayabilirim ama bu yapılan çok ayıp bu bilgilerle beraber şikayet sitesinde konu da açmak fayda sağlar mı bilemiyorum umarım olumlu sonuçlanır süreç

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
İade yapmışlar ama işin serefsizliği utanmadan hala satış yapıyor aynı ürünü ve 2999 A bilerek sipariş verdim gelince yollayacağım iade yapacağım

O Çevrimdışı

okan12306

Yeni Üye
4 May 2020
9
29
İade yapmışlar ama işin serefsizliği utanmadan hala satış yapıyor aynı ürünü ve 2999 A bilerek sipariş verdim gelince yollayacağım iade yapacağım
benim üründe iptal edildi şuan bilerek satıştan kaldırdılar farklı online satış sitelerinde vestel türkiye ürünü satmaya devam ediyor ayrıca kendi sitesi üzerinden de satmaya devam ediyor kısacası yollamamak için bilerek kaldırdılar onların fotograflarınıda çektim ve bugün thhye başvuruda bulunacağım sizede tavsiye ederim.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
benim üründe iptal edildi şuan bilerek satıştan kaldırdılar farklı online satış sitelerinde vestel türkiye ürünü satmaya devam ediyor ayrıca kendi sitesi üzerinden de satmaya devam ediyor kısacası yollamamak için bilerek kaldırdılar onların fotograflarınıda çektim ve bugün thhye başvuruda bulunacağım sizede tavsiye ederim.
Bence iptal hakları var ama yine de yazacağım bakalım tüketici hakem heyetine hepsiburada da garip telde ayrı WhatsApp da ayrı konusuyor

Screenshot_20200521-092009_WhatsApp.jpg
Screenshot_20200521-092001_WhatsApp.jpg

O Çevrimdışı

okan12306

Yeni Üye
4 May 2020
9
29
Bence iptal hakları var ama yine de yazacağım bakalım tüketici hakem heyetine hepsiburada da garip telde ayrı WhatsApp da ayrı konusuyor

Screenshot_20200521-092009_WhatsApp.jpg
Screenshot_20200521-092001_WhatsApp.jpg
Para ve zamanımızı gasp etmeye hakları yok hocam kesinlikle başvurun.Madem ellerinde yok satışa neden devam ettiler ve bizi 10 gün boştan yere beklettiler?

I Çevrimdışı

ibergun 

Yeni Üye
23 Mar 2020
45
24
ayni tv yi 2760 a ldim o fiyata imkansiz zaten ya hatali ilan yada iadeden gelecekti.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
ayni tv yi 2760 a ldim o fiyata imkansiz zaten ya hatali ilan yada iadeden gelecekti.
Niye imkansız olsun anlamadım, daha önce defalarca %50,60,70 indirimle ürünler aldım, gerek hb gerek Trendyol gerekse vatandan bir sürü ürün aldım burada da anormal bir durum görmüyorum, dün Samsung Q60 için de hb sınırlı stoklu bir kampanya ile indirimli satış yaptı. Yani burada arkadaşların kabahati yok, kamuya açık bir sayfada ilan edilmiş bir linkten kanuna uygun şekilde satın alma yapılmış, stok yok denilerek iptal edildiğinde ürün satılmaya devam etmiş, belki başarılı olamazlar mücadelede ama bu en basitinden Vestel'in ayıbıdır.

O Çevrimdışı

okan12306

Yeni Üye
4 May 2020
9
29
Fiyat yüzünden değil tedarik edilemediği için iptal edildiği söylendi fiyatta hata var ise 10 gün bekletmek yerine direk iade olabilirdi.Ben daha önce benzer durumların çoğunda ya thh ile kazandım yada firma uzlaşma yoluyla ürünü yolladı bakalım bunda durum ne olacak ama şu vestelin ayıbıdır ürünü alsam dahi bundan sonra ne alırım ne de aldırırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat yüzünden değil tedarik edilemediği için iptal edildiği söylendi fiyatta hata var ise 10 gün bekletmek yerine direk iade olabilirdi.Ben daha önce benzer durumların çoğunda ya thh ile kazandım yada firma uzlaşma yoluyla ürünü yolladı bakalım bunda durum ne olacak ama şu vestelin ayıbıdır ürünü alsam dahi bundan sonra vesteli ne alırım ne de aldırırım.

Geri
Üst Alt