2500 TL (+-200) TV TAVSIYESI

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
merhabalar

fiyat performans odaklı 47 ila 50 inc arası tv bakıyorum. olmusken 4k olsun dıyorum. tabı cok sey ıstıyorum bılıyorum ama butce bu kadar. mantıklı tavsıye beklıyorum. yegenımın odasına alacagım youtube falan ızleyecegı ıcın smart android olması hos olur.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Vestel 49Ud 9160 kriterlerinize uygun gözüküyor, şu saçma sapan spot markalarda 55 inch boyutunda Android modeller var ama onları tavsiye etmiyorum

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Vestel 49Ud 9160 kriterlerinize uygun gözüküyor, şu saçma sapan spot markalarda 55 inch boyutunda Android modeller var ama onları tavsiye etmiyorum
Teşekkürler Allahın işi oldu sanırım bu tv tavsiyesi heryerde 2700 lerde idi fiyat hepsiburada ya girdim yüzde 33 indirim üstüne sepette yüzde 15 indirim var dedi 1954 liraya aldım. 10 dk sonra aynı firmada tv 3000 lira oldu kargo 21 Mayıs diyor umarım iptal etmezler.

O Çevrimdışı

okan12306

Yeni Üye
4 May 2020
9
29
Teşekkürler Allahın işi oldu sanırım bu tv tavsiyesi heryerde 2700 lerde idi fiyat hepsiburada ya girdim yüzde 33 indirim üstüne sepette yüzde 15 indirim var dedi 1954 liraya aldım. 10 dk sonra aynı firmada tv 3000 lira oldu kargo 21 Mayıs diyor umarım iptal etmezler.
Aynı fiyattan bende denk gelince kaçırmadım sabah hocam umarım yollarlar fiyat çok iyi oldu bende 2600 e fln almayı planlıyordum başka bir siteden.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Aradılar ürün tedarik edilmediğinden iptal olmuş ama aynı satıcı hala satıyor ürünü 2999 liraya 2000 e almak isteyince yok 3000 verirsek hemen kargoda bunu yapan da koskoca hepsiburada ve vestel Türkiye firması

O Çevrimdışı

okan12306

Yeni Üye
4 May 2020
9
29
Aradılar ürün tedarik edilmediğinden iptal olmuş ama aynı satıcı hala satıyor ürünü 2999 liraya 2000 e almak isteyince yok 3000 verirsek hemen kargoda bunu yapan da koskoca hepsiburada ve vestel Türkiye firması
Kesinlikle kabul etmediğimi ve ürünün halen satışta olduğunu belirttim bende hocam iptal ettikleri anda thh başvurucam böyle saçmalık olamaz 2020 üretimli halen kendi sitesinde satışı devam eden ürünü kendileri nasıl tedarik edemiyor sizde thh başvurun eğer iptal olursa.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
kanunen iptal hakları olup olmadıgından emın degılım yoksa bende basvurucam. olayın tvsınde degılım basımda saglık sorunu var ama yaptıklarına ayar oldum zaten canım burnumda iken olunca.

O Çevrimdışı

OnurB

Yeni Üye
17 May 2020
25
33
kanunen iptal hakları olup olmadıgından emın degılım yoksa bende basvurucam. olayın tvsınde degılım basımda saglık sorunu var ama yaptıklarına ayar oldum zaten canım burnumda iken olunca.

Satıcının da iptal hakkı olur elbette ama bahane olarak tedarik edilememesini öne sürüyorlarsa ve bu ürün halen satıştaysa işin rengi değişiyor. Bence kesinlikle başvuruda bulunmalısınız.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ekran görüntüsü aldınız mı, satış sayfasında indirimli fiyat varken

O Çevrimdışı

okan12306

Yeni Üye
4 May 2020
9
29
Ekran görüntüsü aldınız mı, satış sayfasında indirimli fiyat varken
satış sözleşmesi var ürün satın alındıktan sonra e posta ile bilgilendiriliyorsunuz onu ve halen satıldığına dair çektiğim fotografları ekleyerek başvuruda bulunurum şuan için iptal edileceği söylendi ama halen edilmemiş edildiğini gördüğüm zaman direk başvuruyu yapacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ürünü tedarik edemiyoruz diyorlar çok komik vestel ürettiği ve halen sattığı ürünü tedarik edemiyormuş :) hadi onu geçtik aldıktan 10 gün sonra akıllarına gelmiş bu durum , iptal edilirse kesinlikle başvurmanızı öneririm kaybedeceğiniz bir şey yok daha önce bir kaç başvuruda bulundum ve çoğunuda kazandım siz bir şey yapmıyorsunuz sadece başvuru yapıyorsunuz thh gerisi ile ilgileniyor zaten.

C Çevrimdışı

ckoca48 

Aktif Üye
24 Ara 2017
260
Valla iptal ederlerse basvururum o halde
Resimlerini çektim zaten stokta yok diyen vestel türkiye A.ş bayi falan da değil nasıl buna tenezzül ederler o cok garip

Aha da ekran görüntüleri

Screenshot_20200520-190406_Hepsiburada.jpg
Screenshot_20200520-190333_Hepsiburada.jpg
Screenshot_20200520-181952_Hepsiburada.jpg

Geri
Üst Alt