24 Eylül A101 HiLevel 55UHL1000

T Çevrimdışı

tfgezgin

Yeni Üye
18 Eyl 2020
4
44
Bugün a101 de gördüm uhl1000 depodan çıkarmışlar teşhire. Almaya cesaret edemedim yorumları görmeden.
Aldıktan sonra beğenmezsek iade edebiliyor muyuz dedim kasiyere, o da emin değil ama edemiyorsunuz diye biliyorum dedi?
Cesaret edip alan olursa paylaşırsa seviniriz.

Yerel Basın Çevrimdışı

Yerel Basın

Yeni Üye
11 Eyl 2020
39
60
Ön bilgi vereyim o zaman

10 Eylül de oğlumun öğretmenine bu tv yi aldırdım

Desteklerinden dolayı Adem Helvacı Adem Helvacı ve F fikoloji ye teşekkür ederim

Çok uzun inceleme imkanım olmadı kurulumu ben yaptım

Anakart mb230 bizim aldığımız ürün samsung va panel çıktı karma üretim çıkarmı bilmiyorum ama Adem abi ve fiko dan öğrendiğim simdilik üretim samsung va

Memc modlama bu tv de de çalışıyor fabrika ayarı yüksek ve menüde gözükmüyor modlama yapana kadar yine hareketli görüntü problemi oluyor modlamadan sonra gayet iyi

Kasa önceki 55UHL olan modellere göre incelmiş ayak tasarımı eskisi gibi ama tv nin arkasına gelen kısım daha iyi

Kumanda diğer modellerle aynı

Tv üstünde ki kontrol tuşu arka kısımda duvara asıldığında erişmek zor olabilir

LG IPS olan 55UHL950 ye alıştığım için renkler dinamik modda bile bana biraz soluk gibi geldi

Geç vakite kaldığımız için Dolby atmos ve Dolby Vision modlamayı deneyemedim

Ekran yansıtma youtube vs stabil çalışıyor

Fabrika yazılımı en güncel sürüm güncellemeye gerek yok

49UHL650 55UHL950 gibi fiyat performans ürünü olarak görüyorum kullanıcısı da şimdilik memnun

55" samsung va arayanlar için uygun bir tv
55UHL1000 55 Vestel desdekli olarak alaçaktım servis arkdaşı götürdüm tv'nin modeli yeni tabiki servisler ne mal olduğunu biliyorlar, tv yi orda açtık servis bir kod ile sisteme girdi tv picama gibi oldu sormadım ama bana panellerde belirli zaman ve saatten sonra bunun gibi ölü pikseller oluşur ekran boyutu yüksek olduğu için sıkıntı olur dediler almaktan vazgeçtim Adem beyin tasviyeleri yerinde ve yol gösteriyor gerçekten bizler tüketici olarak adem beye teşkekkür ediyoruz Anadoluda ve bazen adem bey video açıklamalarındada söylüyor '' uçuz etin yahnisi olmaz' aynende öyle ne alırsanız alın mahalle bakkaları olan marketler zincirlerinden elektronik alet alırken çok detaylı incelemek ve alırkende şans denilerek alınırsa baktımıza sevğilerimle:

K Çevrimdışı

kaanozdemir

Yeni Üye
16 Eyl 2020
7
22
55UHL1000 55 Vestel desdekli olarak alaçaktım servis arkdaşı götürdüm tv'nin modeli yeni tabiki servisler ne mal olduğunu biliyorlar, tv yi orda açtık servis bir kod ile sisteme girdi tv picama gibi oldu sormadım ama bana panellerde belirli zaman ve saatten sonra bunun gibi ölü pikseller oluşur ekran boyutu yüksek olduğu için sıkıntı olur dediler almaktan vazgeçtim Adem beyin tasviyeleri yerinde ve yol gösteriyor gerçekten bizler tüketici olarak adem beye teşkekkür ediyoruz Anadoluda ve bazen adem bey video açıklamalarındada söylüyor '' uçuz etin yahnisi olmaz' aynende öyle ne alırsanız alın mahalle bakkaları olan marketler zincirlerinden elektronik alet alırken çok detaylı incelemek ve alırkende şans denilerek alınırsa baktımıza sevğilerimle:

Paneli Samsung va panel diye yazılmıştı, sorunlu mu bu panel?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

Yanınızda götürdüğünüz arkadaşın yorumuna çok katılmıyorum bu tv ler vestel üretim bandında aynı standartlar da çıkıyor ve aynı paneller anakartlar vestel etiketi ile satılan tv lerde de kullanıyor

Servisçi dediğiniz arkadaş direk vesteli kötülemiş bence gidip baktığınız tv yi değil

Bu ürünler bahsedilen kadar kötü olsa vestel bunları üretip satar mı marka imajını zor duruma düşürürmü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paneli Samsung va panel diye yazılmıştı, sorunlu mu bu panel?

Sorunlu olsa kullanırlarmı :) bunları 50 100 adet almıyorlarki konteyner dolusu geliyor hadi bir kere oldu devamında kesinlikle olmaz

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tfgezgin

Yeni Üye
18 Eyl 2020
4
44
Yoksa bunun yerine 900 lira daha verip Vestel 55u9500 almak dah mı mantıklı olur bilemedim. Garanti vestelde ama üvey evlat muamelesi görecek servis tarafından

Hatta şu sıralar 65u9500'ler 4700 , civarlarında bütçeyi 2000 artırıp hem vestel, hem 65" yapma düşüncesindeyim. 3 yıl sonra 55" lerde küçük gelmeye başlayacak. Tek korkum karma panelden hangisinin denk geleceği ve TV'nin ömrü. Birde anakart sorunu var tabii
Ne zormuş tv almak.

Son düzenleme:
Yerel Basın Çevrimdışı

Yerel Basın

Yeni Üye
11 Eyl 2020
39
60
Yanınızda götürdüğünüz arkadaşın yorumuna çok katılmıyorum bu tv ler vestel üretim bandında aynı standartlar da çıkıyor ve aynı paneller anakartlar vestel etiketi ile satılan tv lerde de kullanıyor

Servisçi dediğiniz arkadaş direk vesteli kötülemiş bence gidip baktığınız tv yi değil

Bu ürünler bahsedilen kadar kötü olsa vestel bunları üretip satar mı marka imajını zor duruma düşürürmü

Sorunlu olsa kullanırlarmı :) bunları 50 100 adet almıyorlarki konteyner dolusu geliyor hadi bir kere oldu devamında kesinlikle olmaz
Bu Uçuzluktaki tv leri varya kardeşlerim elektronik pazarı depolardaki sistem dışına düşeçek parçalarla tv üretip mahelle bakkalarında eritiyorlar bizlerde kanarak alıyoruz, Bir ABD yayınını izle bakim ne görüyorsun tv sisteminde NSTC yok Sistemde biz türkiyede pal veyada Secam kullanıcıyız oda sisteme ne korlarsa onu biliyoruz Hanimiz tüketici olarak Bir tv'de yayın sistem özelliğine dikkat ediyoruz örnek NSTC yayın özeliğinde sorun oluyor işte uçuzluk kalitesizlik bu gibi sistemlerden başlıyor Sayğılar:

OMEGA Çevrimdışı

OMEGA 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
384
58
bende bekleyiş içerisinde idim, öyle görünüyor ki bekleyişim devam edecek görünüyor? çünkü bu uhl1000 kodlu üründen önce uhl960 modeli almış biri olarak beni çok üzmüştüm zor bela elimden çıkardım oda samsung va panel kullanıyordu buradaki fark anlaşılan o ki uhl 1000 modelde mb230 anakart ve samygo va panel kullanılmış. yandan üstten arkadan önden v,s duyarlılık problemi olan bir panel bana göre tabii yalnış anlaşılmasın, dolayısı ile görüntü kalitesine önem verenleri memnun etmeyecektir düşüncesindeyim. umarım bu 55UHL1000 modelin de İPS Panel olan ı çıkarda gönül rahatlığı ile tekrardan alırız...

dipnot: arkadaşlar kimseyi tedirgin etmek için yazmadım herkesin bir göz bakışı vardır derler, benim gözlemim şu oldu 2 adet HI-LEVEL 55uhl samsung va panel iadesi yapmış ve bir tanesini de alıp satmış + Bir tene de 50inç toshiba samsung va panel iade etmiş biri olarak yazdım...

gerçekten benimde ihtiyacım var bir tane 55 inç olana lakin Ips olması şartı arıyorum benimde takıntım bu. hiç bir özellik olmasın ama görüntü şahane olsun Ips bunu karşılıyor bana göre+ tak bir tane mini HD 4K uydu alıcısı bak keyfine... lakin görüntü tatmin etmediği zaman hiç bir şeyi zevk vermiyor artık bunların hepsini yaşadım, benim gibi yaşayan çok arkadaş oldu... saygılarımla

X Çevrimdışı

Xcelboi

Yeni Üye
17 Eyl 2020
3
40
bende bekleyiş içerisinde idim, öyle görünüyor ki bekleyişim devam edecek görünüyor? çünkü bu uhl1000 kodlu üründen önce uhl960 modeli almış biri olarak beni çok üzmüştüm zor bela elimden çıkardım oda samsung va panel kullanıyordu buradaki fark anlaşılan o ki uhl 1000 modelde mb230 anakart ve samygo va panel kullanılmış. yandan üstten arkadan önden v,s duyarlılık problemi olan bir panel bana göre tabii yalnış anlaşılmasın, dolayısı ile görüntü kalitesine önem verenleri memnun etmeyecektir düşüncesindeyim. umarım bu 55UHL1000 modelin de İPS Panel olan ı çıkarda gönül rahatlığı ile tekrardan alırız...

dipnot: arkadaşlar kimseyi tedirgin etmek için yazmadım herkesin bir göz bakışı vardır derler, benim gözlemim şu oldu 2 adet HI-LEVEL 55uhl samsung va panel iadesi yapmış ve bir tanesini de alıp satmış + Bir tene de 50inç toshiba samsung va panel iade etmiş biri olarak yazdım...

gerçekten benimde ihtiyacım var bir tane 55 inç olana lakin Ips olması şartı arıyorum benimde takıntım bu. hiç bir özellik olmasın ama görüntü şahane olsun Ips bunu karşılıyor bana göre+ tak bir tane mini HD 4K uydu alıcısı bak keyfine... lakin görüntü tatmin etmediği zaman hiç bir şeyi zevk vermiyor artık bunların hepsini yaşadım, benim gibi yaşayan çok arkadaş oldu... saygılarımla

Yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım bu modelden umudu kesmek için ıps panelin kesinlikle kullanılmadığı bilgisine ihtiyaç duyacağız. Umarım konusuna hakim arkadaşlar bu modelin üzerine de eğilirler ve tamam mı devam mı kararını bir an önce alırız. ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Bu Uçuzluktaki tv leri varya kardeşlerim elektronik pazarı depolardaki sistem dışına düşeçek parçalarla tv üretip mahelle bakkalarında eritiyorlar bizlerde kanarak alıyoruz, Bir ABD yayınını izle bakim ne görüyorsun tv sisteminde NSTC yok Sistemde biz türkiyede pal veyada Secam kullanıcıyız oda sisteme ne korlarsa onu biliyoruz Hanimiz tüketici olarak Bir tv'de yayın sistem özelliğine dikkat ediyoruz örnek NSTC yayın özeliğinde sorun oluyor işte uçuzluk kalitesizlik bu gibi sistemlerden başlıyor Sayğılar:

Amerikada mı yaşıyoruz tv de ntsc desteği olsun hadi oldu diyelim hangi amerikan uydusuna çanak ayarlamaya planlıyorsunuz varsa bir yöntemi bize de anlatın lütfen :) yada hala VHS de western mi izlemek peşindesiniz anlamadım

Bu sistem dışına düşecek depo parçaları dediğiniz malzemelerle Toshiba JVC continental vs tv üretiliyor hadi biz anlamıyoruz zekiyiz bu adamlar bizden de mi zeki

M Çevrimdışı

MamiCrz

Yeni Üye
20 Eyl 2020
5
29
Bende bu tv yi almayı düşünüyorum çok bi beklentim yok ps3 oynayıp bazende netten film izleme amacındayım sizce yeterli olur mu?

X Çevrimdışı

XeonMan

Aktif Üye
14 Haz 2020
124
39

suan 1 adet uhl960 var salonda onu kullaniyorum oturma odasina da ips ekranli hi level alacam bekliyorum onuda iki adet va panel almaya gerek yok ama hala cikmadi.

B Çevrimdışı

Başgan

Yeni Üye
16 Haz 2020
32
Bu ürünle ilgili hatırlatmakta fayda var 2900 lira gibi bir fiyatı var 4k 55" bir TV için. Bir arkadaşımı Vatan bilgisayarda ikna etmişler oled bile değil 8500 liraya 55" LG tv satmışlar. Umarım memnundur. O kadar para verebilecek gücünüz durumunuz varsa tabiki o tarafa yönelin ama kısıtlı imkan ve bütçe ile yaşayan insanlara çözüm üreten Vesteli lütfen önyargı ile genelden kötülemeyin. (Hi-level da Vestel üretimi diye yazıyorum).

Kimsenin elektronik ürünü parçasını bilmem ne bakkalında erittiği yaptığı falan yok. Ya da diğer arkadaşın yanında götürdüğü serviste çalışan arkadaşa tek bir şey sormak istiyorum LG Samsung servislerinde de çalışmış mı? Oraların nasıl çalıştığına dair bilgi versin bize. Vesteli arıyorum 1 gün sonra geliyorlar üstelik yoğunluk var gecikme için özür dileriz diyerek. 2 sene önce aldığımız TV panel arızası verdi. 1 hafta içinde bir üst modeli ile ücretsiz değişim yaptı Vestel servisi. Bunu yapan başka bir firma söyleyin Türkiye'de ben de size katılacağım. LG samsung asla bozulmaz diyebiliyor muyuz? Satış sonrası destek bana göre en önemli tercih sebebi olmalı.

Eve gelen klimacıya hangi markaları tavsiye edersin diyorum Daikin diyor. TV diyorum LG'den şaşma. Bir ben mi fakir kaldım bu ülkede anlayamıyorum.

T Çevrimdışı

tavsiyeci38

Yeni Üye
21 Eyl 2020
1
34
Ön bilgi vereyim o zaman

10 Eylül de oğlumun öğretmenine bu tv yi aldırdım

Desteklerinden dolayı Adem Helvacı Adem Helvacı ve F fikoloji ye teşekkür ederim

Çok uzun inceleme imkanım olmadı kurulumu ben yaptım

Anakart mb230 bizim aldığımız ürün samsung va panel çıktı karma üretim çıkarmı bilmiyorum ama Adem abi ve fiko dan öğrendiğim simdilik üretim samsung va

Memc modlama bu tv de de çalışıyor fabrika ayarı yüksek ve menüde gözükmüyor modlama yapana kadar yine hareketli görüntü problemi oluyor modlamadan sonra gayet iyi

Kasa önceki 55UHL olan modellere göre incelmiş ayak tasarımı eskisi gibi ama tv nin arkasına gelen kısım daha iyi

Kumanda diğer modellerle aynı

Tv üstünde ki kontrol tuşu arka kısımda duvara asıldığında erişmek zor olabilir

LG IPS olan 55UHL950 ye alıştığım için renkler dinamik modda bile bana biraz soluk gibi geldi

Geç vakite kaldığımız için Dolby atmos ve Dolby Vision modlamayı deneyemedim

Ekran yansıtma youtube vs stabil çalışıyor

Fabrika yazılımı en güncel sürüm güncellemeye gerek yok

49UHL650 55UHL950 gibi fiyat performans ürünü olarak görüyorum kullanıcısı da şimdilik memnun

55" samsung va arayanlar için uygun bir tv
Harici uygulama yükleyebilirmiyiz ? epeyde yüklenmez diyor

Harici uygulama yüklenebilirmi ? epeyde yüklenmez diyor

T Çevrimdışı

TurgayUz

Yeni Üye
27 Nis 2020
10
45
Harici uygulama yükleyebilirmiyiz ? epeyde yüklenmez diyor

Harici uygulama yüklenebilirmi ? epeyde yüklenmez diyor
kendi app store u var ondaki uygulamaları yükleyebiliyorsun ama bir android tv değil çok bir beklentin yoksa işini görür youtube vs
önemli olan tv deki görüntü kalitesi nasıl olacak o önemli bende uhl 960 var onun tv kanallarındaki renklerinden pek memnun değilim idare eder kıvamında okadar

kendi app store u var ondaki uygulamaları yükleyebiliyorsun ama bir android tv değil çok bir beklentin yoksa işini görür youtube vs
önemli olan tv deki görüntü kalitesi nasıl olacak o önemli bende uhl 960 var onun tv kanallarındaki renklerinden pek memnun değilim idare eder kıvamında okadar
55uhl1000 modelini alıp kullanan varsa tv görüntü kalitesini resimlerle paylaşabilirse herkes için faydalı olur

Geri
Üst Alt