Nice senelerde kullanın.Ekstra masraf yapmayalım dedik yaaa üst üstte gelir. Regal Termosifonum ne yaptıysam kaçırmaya devam etti. Conta takımı, rezistansı kasaya sabitleyen çembere kadar yeniledim yine de kaçırdı.
Demirdöküm Nitromix Ioni 24kw modelini 9 taksit 42.900tl satın aldım umarı bizi üzmez.
Ekstra masraf yapmayalım dedik yaaa üst üstte gelir. Regal Termosifonum ne yaptıysam kaçırmaya devam etti. Conta takımı, rezistansı kasaya sabitleyen çembere kadar yeniledim yine de kaçırdı.
Demirdöküm Nitromix Ioni 24kw modelini 9 taksit 42.900tl satın aldım umarı bizi üzmez.

Güzel günlerde kullanmak nasip etsin..Ekstra masraf yapmayalım dedik yaaa üst üstte gelir. Regal Termosifonum ne yaptıysam kaçırmaya devam etti. Conta takımı, rezistansı kasaya sabitleyen çembere kadar yeniledim yine de kaçırdı.
Bugüne değin kombi tecrübem hiç olmadı fakat biraz araştırınca hemen dikkatimi çeken yazılar modülasyon ve yedek parça fiyatları üzerine oldu.Nice senelerde kullanın.
Aklıma bir soru takıldı. Fiyat biraz yüksek gibi. Akakçe de en düşük fiyat 20 bin civarında. İyi olabilecek olanlar herhalde 30 bin civarındadir. Sizin fiyata planlama falan dahil midir? Bu modeli hangi kriterlere göre seçtiniz? Hayırlı olsun yeniden.