2024 Kombi tavsiyesi

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
856
Havalar soğudu.
Şu an dışarısı 7 derece hissedilen 4 derece.
Daire 55 metre kare.
Kombi 24 saat 38 derecede çalışıyor.
Evin içi 23.5 derece.
Sarfiyat 4,063 metre küp.
Fırın, duş, ocak kullanımı dahil.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,539
Ekstra masraf yapmayalım dedik yaaa üst üstte gelir. Regal Termosifonum ne yaptıysam kaçırmaya devam etti. Conta takımı, rezistansı kasaya sabitleyen çembere kadar yeniledim yine de kaçırdı.

Demirdöküm Nitromix Ioni 24kw modelini 9 taksit 42.900tl satın aldım umarı bizi üzmez.

S Çevrimdışı

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
147
Ekstra masraf yapmayalım dedik yaaa üst üstte gelir. Regal Termosifonum ne yaptıysam kaçırmaya devam etti. Conta takımı, rezistansı kasaya sabitleyen çembere kadar yeniledim yine de kaçırdı.

Demirdöküm Nitromix Ioni 24kw modelini 9 taksit 42.900tl satın aldım umarı bizi üzmez.
Nice senelerde kullanın.
Aklıma bir soru takıldı. Fiyat biraz yüksek gibi. Akakçe de en düşük fiyat 20 bin civarında. İyi olabilecek olanlar herhalde 30 bin civarındadir. Sizin fiyata planlama falan dahil midir? Bu modeli hangi kriterlere göre seçtiniz? Hayırlı olsun yeniden.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,362
64

Başkan yeni kombin hayırlı olsun, güle güle kullanın. :ok :bye

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
165
57

Güzel günlerde kullanmak nasip etsin..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,539
Nice senelerde kullanın.
Aklıma bir soru takıldı. Fiyat biraz yüksek gibi. Akakçe de en düşük fiyat 20 bin civarında. İyi olabilecek olanlar herhalde 30 bin civarındadir. Sizin fiyata planlama falan dahil midir? Bu modeli hangi kriterlere göre seçtiniz? Hayırlı olsun yeniden.
Bugüne değin kombi tecrübem hiç olmadı fakat biraz araştırınca hemen dikkatimi çeken yazılar modülasyon ve yedek parça fiyatları üzerine oldu.

Ürünün yerli uretim olması olası arıza durumunda yedek parçasına ucuz ve hızlıca erisebileceğimi düşündüm. Ayrıca ürün 1/10 modülasyonlu
Kurulum ücreti dahil değil.

Geri
Üst Alt