Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,684
- 40
Hemen googleden araştırayım bunuValla ödeyene iade ederler mi, çok emin değilim. Vergi dairesine doğrudan gidip “ihtirazi kayıt” ile ödenirse başka.
Ödeyecekler netten bankadan değil vergi dairesinddn ihtirazi kayıt ile ödesinler derim.
Biraz ortalıkta yoktum ,cevap çok geç olacak ama arkadaşın tavsiyesi ile yatırdım ek şeysiniSn teraspy MTV hakkında bir sonuca vardınız mı ne yapalım ödeyelim mi cezaya mı kalsın.
Benim arkadaşa çıkıyor, benle kayınbabaya ek ödeme çıkmadı.Biraz ortalıkta yoktum ,cevap çok geç olacak ama arkadaşın tavsiyesi ile yatırdım ek şeysini
Maaştan v.b.' den mi kestiler? Sen asıl MTV' ye yansıdığı zaman hepsini ödedim demiştin.Benim arkadaşa çıkıyor, benle kayınbabaya ek ödeme çıkmadı.
Adana'ya mı taşınsakBenim arkadaşa çıkıyor, benle kayınbabaya ek ödeme çıkmadı.
Adanada oturan arkadaşıma çıktı diyorumAdana'ya mı taşınsak
O gençtir bana göre ondan çıkmıştır ona, (bu konu böylece uzarrrrr gider, en iyisi mi susayım )Adanada oturan arkadaşıma çıktı diyorum
Bizim arkadaş bende gözüküyor dediBaşkan bizim arabada scooterda, annemlerin arabada mtv çıkmadı. Çevremde adana plakalı olup mtv çıkan duymadım daha.
Ben deprem bölgesi faktörünü düşünmemiştim. Tabii bu durumda sizin arkadaşın kayıtlı ikamet adresi Deprem Bölgesi dışında bir yerde olabilir mi? Ya da aracın kayıtlı olduğu kişinin ikameti.Bizim arkadaş bende gözüküyor dedi
+1Ben deprem bölgesi faktörünü düşünmemiştim. Tabii bu durumda sizin arkadaşın kayıtlı ikamet adresi Deprem Bölgesi dışında bir yerde olabilir mi? Ya da aracın kayıtlı olduğu kişinin ikameti.