Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
?Teşekkür ederim ustam
Umarım anlattığım şeyde başarılı olmuşumdur.
?Teşekkür ederim ustam
Tamam ustam bunu deneyeceğim teşekkür ederimTeybi sökün, model numarasına göre medya veya aux işlevini Google'da aratın.
Ford'un birkaç model teybi var, hangisi nasıl tasarlandı nasıl üretildi bunu ancak modelini öğrenirsek bilebiliriz.
Üstündeki etikette yazar modeli, üretici bilgisi vs.
Evet Mevzu tam olarak bu ustamMevzu bu değil ?
O zaman bütün yazdıklarımı unut, ben ne istediğini farklı algıladım. Gelişmeleri bekliyorum, sorunun ne olduğunu öğrenmek için.Evet Mevzu tam olarak bu ustam
arkadaş medya tuşu aramıyor aux çıkışı almak istiyor aux ile telefonu bağlar bt araç kiti takar usb player bt özelliği araç içi konuşma vs extra özellikler eklemek istiyor bunun için aux çıkışını aktif etmesi bir şekilde aux çıkışı alması lazım bunun yolunu arıyorMevzu bu değil ?
Valla bildiğim bir konu değil.Mevzu bu değil ?
Ben de diyorum ki, teybe (sisteme) herhangi bir zımbırtı (telefon, aux kablosu, müzik çalar, usb vırt zırt) takmadan Media tuşu aktif olmaz.arkadaş medya tuşu aramıyor aux çıkışı almak istiyor aux ile telefonu bağlar bt araç kiti takar usb player bt özelliği araç içi konuşma vs extra özellikler eklemek istiyor bunun için aux çıkışını aktif etmesi bir şekilde aux çıkışı alması lazım bunun yolunu arıyor
teyp şeması olursa bulunursa işlem daha kolay yapılıyor yoksa teknik bilgi beceri şartValla bildiğim bir konu değil.
En azından fikir vereyim dedim.
İnternette manualleri bulunabiliyor çünkü genelde.
Oradan millet modifiye ediyor vs.
Hocam en azından fikir edinilebilir. Tabi manuel varsa, ya da çalışma yapan biri olduysa vs.teyp şeması olursa bulunursa işlem daha kolay yapılıyor yoksa teknik bilgi beceri şart
Muhtemelen belirli bir pakette çalışan işlevdir o.Üretici Media tuşu koyduysa, ona ulaşan şema veya teknik bilgi olmadan takılacak bir şey de (Soket, usb girişi, aux çıkışı deliği gibi) koymuştur.
Özetle, aux deliği varsa bi kablo ile o deliğe kabloyu bir cihaza bağladığında Media tuşu aktif olur ve ekranda içerik görülür.
Aksi takdirde, teybin arkasından teknik bir işlem ile bağlantı yapılırsa da media tuşu çalışır mı, yoksa ekstra işlem gerekir mi orayı bilmiyorum.
Bunlardan biri sisteme takıldığında, ekrandan içeriğine ulaşmaya yarıyor Media tuşu.USB mi, AUX mu, Bluetooth'mu bilmiyorum.