2000₺~ TV tavsiyesi

B Çevrimdışı

badnot

Yeni Üye
21 May 2018
27
29
Yayın 4K olmadığı müddetçe bulanık görünür.
4K yayınlar gelene kadar da öyle izlersiniz.
Sağlam işlemcisi olan cihazlar olmadığı müddetçe de upscale/yukarı ölçekleme işleminden de bir fayda beklemeyin. (TV+ cihazını kastediyorum.)
Ben FHD almanızdan yanayım.
4K içeriği cihaz desteklediği müddetçe FHD televizyonda da oynatırsınız.

Cevaplarınız için teşekkürler hocam, bu gece karar vermem lazım, diğer arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum.

B Çevrimdışı

badnot

Yeni Üye
21 May 2018
27
29
4k ve 49,50" karar kıldım şimdilik, bimdeki tv va panel olduğu için açılardan dolayı tereddütteyim.

Şu linkte ki tvye bu kadar para vermeye değer mi ?

Philipslin tüketiciye yaklaşımıyla ilgili de çok fazla olumsuz yorum var araştırdıkça kafam karışıyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
4k ve 49,50" karar kıldım şimdilik, bimdeki tv va panel olduğu için açılardan dolayı tereddütteyim.

Şu linkte ki tvye bu kadar para vermeye değer mi ?

Philipslin tüketiciye yaklaşımıyla ilgili de çok fazla olumsuz yorum var araştırdıkça kafam karışıyor.

Philips'in resim kalitesi iyidir fakat yazılımı adamı kanser eder. Gerçi siz harici cihaz kullanacaksınız ama.

B Çevrimdışı

badnot

Yeni Üye
21 May 2018
27
29
Philips'in resim kalitesi iyidir fakat yazılımı adamı kanser eder. Gerçi siz harici cihaz kullanacaksınız ama.
Şöyle smart olmayan uygun fiyatlı kaliteli 4k var mıdır acaba ?
Ayrıca jvcden dolayı aceleye getiriyordum ama jvcden vazgeçtim bir süre daha araştıracağım.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Şöyle smart olmayan uygun fiyatlı kaliteli 4k var mıdır acaba ?
Ayrıca jvcden dolayı aceleye getiriyordum ama jvcden vazgeçtim bir süre daha araştıracağım.

Beklentinize bağlı. Herkesin estetik algısı farklıdır.
Bana kalırsa Toshiba FHD'yi alın geçin.
4K yayın gelene kadar flu izlemek hiç mantıklı gelmiyor.
Dünyada 4K yayıncılık yaygınlaşmış değil.
Anca özel maçlar 4K yayınlanıyor.

B Çevrimdışı

badnot

Yeni Üye
21 May 2018
27
29
Beklentinize bağlı. Herkesin estetik algısı farklıdır.
Bana kalırsa Toshiba FHD'yi alın geçin.
4K yayın gelene kadar flu izlemek hiç mantıklı gelmiyor.
Dünyada 4K yayıncılık yaygınlaşmış değil.
Anca özel maçlar 4K yayınlanıyor.
Şu tv+ içeriğini süpürdükten sonra netflix alabilirim bakalım, a101de ki 4k toshiba nasıldır acaba ?

AmrasElessar Çevrimdışı

AmrasElessar

Aktif Üye
24 May 2018
70
36
Şu tv+ içeriğini süpürdükten sonra netflix alabilirim bakalım, a101de ki 4k toshiba nasıldır acaba ?
4K'de ısrarcısınız. :hihi
Toshiba 55U6763DAT modeli mi sizin dediğiniz model?
Bahsettiğim toshibanın capsini atmıştım üst mesajlarda 49", 4kda ısrarcıyım:kiskis

Ne kadar 4K belirsiz olsada, Japonya şuan 11K yayın için kolları sıvamış durumda. TV bazında izleyemesek bile, yeni filmlerin çoğu 4K halde izlenebilir, tabi ham 4K halinde bulmak gerek. Buda minimum 90 GB ve üzeri video dosyaları demek ^^

Tavsiye olarak ise, yakın zamanda aldığım da listenize ekleyebilirsiniz.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Ne kadar 4K belirsiz olsada, Japonya şuan 11K yayın için kolları sıvamış durumda. TV bazında izleyemesek bile, yeni filmlerin çoğu 4K halde izlenebilir, tabi ham 4K halinde bulmak gerek. Buda minimum 90 GB ve üzeri video dosyaları demek ^^

Tavsiye olarak ise, yakın zamanda aldığım da listenize ekleyebilirsiniz.

4K olarak çekilmesi lazım ki keyif versin.
Bir televizyona 2 milyar vermek birşey değil ama 90 GB filmi çekecek internet her ay ciddi bir para ister.

Geri
Üst Alt