2000 TL Telefon Tavsiyesi

Xiaomi Türkiye Garantili ibare ile telefon satanlardan uzak durun , hiç biri Xiaomi Türkiye Garantili değil , ithalat yolu ile Türkiye'ye getirilip KVK , DELTA v.s gibi servislerle anlaşma yapıp sözde Xiaomi Türkiye Garantili diye satıyorlar telefonları , bunların başındada yüzlerce Xiaomi telefon satan incehesap sitesi geliyor.

Resmi Xiaomi Türkiye Garantili telefon almak istiyorsanız ya Evofone sitesinden alacaksınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yada n11'deki MiStore adlı mağazadan alacaksınız

Siz Xiaomi almış mıydınız? Meizu, Xiaomi, Huawei ürünlerinden birini alacağım. :alala
Ben 5 tane Xiaomi sahibi oldum... Oyunu kuralına göre oynadığım için balım gülüm geçiniyoruz...

Garantiye para vermem, güncelleme yapmam standart kullanıcıyımdır. Onların istediği gibi değil işime geldiği gibi müşteriyim.

Bence valide için samsung alın daha kurcalamayın derim ?

Hiç biri... Bu yüzden, güvenilir satıcı garantisiz telefon stratejisi izliyorum. Tavsiye ederim.
Aynen garantili cihaz aliyosun herseye kullanici hatasi diyip ucret taleb ederler daha yeni sahibinden telefon aldim 500liraya sifir alsam boyle guzel cikmaz

https:urun.gittigidiyor.com/2Fcep-telefonu-ve-aksesuar/2Fvestel-venus-v5-32gb-siyah-cep-telefonu-vestel-tr-garantili-472446193

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB siparişini verdik, gelince izlenimlerimi aktaracağım. :clap2

Hayırlı olsun hocam , bilinçli tüketici olarak Resmi Türkiye Mağazasından almanız çok iyi olmuş. Çünkü bu konuda çok kandırmaca var piyasada.

Onu da sayenizde öğrendim, sağ olun hocam.:kiskis
Yoksa cihazı Hepsiburada, Yukko gibi satıcılardan alacaktım.

Redmi Note 7'nin biraz oynanmış hali bir cihaz araştırdığım kadarıyla, günlerdir o servis iyi midir & bu modelin kronik sorunu var mıdır diye içim içimi yiyordu, artık bir kumar oynadık bakalım. Umarım sağlam gelir. :hihi

Fiyatı düşünülürse, beklentiyi yüksek tutmamak lazım.

Orta sınıf artık bu civarlarda hocam, zaten annemin beklentileri belli. Redmi Note 7 biraz şüphe uyandırdı, o yüzden 8'i seçtim.:bilmiyom
Zaten cihaza güncel sürüm geldikçe yüklemeyeceğim, araştırıp yüklerim. :kiskis

Orta sınıf artık bu civarlarda hocam, zaten annemin beklentileri belli. Redmi Note 7 biraz şüphe uyandırdı, o yüzden 8'i seçtim.:bilmiyom
Zaten cihaza güncel sürüm geldikçe yüklemeyeceğim, araştırıp yüklerim. :kiskis

Hocam nasil ürün . Memnun musunuz. Tavsiye eder misiniz?

Merhaba forum sakinleri. Babama telefon alacağız. En fazla 2500 liralık. Çok performanslı bir ürüne gerek yok. Sosyal medya kullanır yazı çok okur. Kulakları az duyar oldu bir de hoparlör performansı iyi olması önemli. Formda tavsiye edilenlere baktım hem kafam karıştı işin açıkçası. Tavsiyeniz ne olur

Geri
Üst Alt