2000 TL Telefon Tavsiyesi

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Herkese merhaba. 2000 TL'yi aşmayacak şekilde telefon tavsiyenizi bekliyorum.
Candy Crush oynanacak, adım sayar kullanılacak uzun vadeli bir telefon bakıyorum annem için.
Aklımda Huawei Honor 8X 64 GB var, daha iyi bir tavsiyesi olan var mıdır? :alala

Güncelleme : Xiaomi Redmi Note 8 64 GB sipariş ettik. Gelince incelemesini yapacağım. :ok
Almak, incelemek isteyenler için link;

Son düzenleme:
Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

Bu model gözüme takıldı, CPU daha güçlü sanırım.
Meizu firmasının tutumu nasıldır, tecrübeniz var mı?
Tutum olarak bu firmalardan fazla bir şey beklemeyin, note 8 ile bunun arasında 500 lira var ve normal kullanım için vermeye değmez. Takdir ve para sizin tabiki.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,006
Tutum olarak bu firmalardan fazla bir şey beklemeyin, note 8 ile bunun arasında 500 lira var ve normal kullanım için vermeye değmez. Takdir ve para sizin tabiki.

Güçlü bir CPU uzun vadede iş götürür diye düşünüyorum, o yüzden bulabildiğim en güçlü telefonu bulmaya çalışıyorum.
Note 9 plastik kasaya sahipmiş sanırım, o beni biraz soğuttu açıkçası. :hihi

Muhtemelen Huawei, Meizu, Xiaomi üçgeninde bir karar vereceğiz. Sağolun. :mutlu

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Güçlü bir CPU uzun vadede iş götürür diye düşünüyorum, o yüzden bulabildiğim en güçlü telefonu bulmaya çalışıyorum.
Note 9 plastik kasaya sahipmiş sanırım, o beni biraz soğuttu açıkçası. :hihi

Muhtemelen Huawei, Meizu, Xiaomi üçgeninde bir karar vereceğiz. Sağolun. :mutlu
Telefonlar güncelleme adı altında planlı eskitme yapılıyor, ne kadar üst düzey telefon alınmış olsa da, iki üç yıl maksimum ömrü oluyor.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Bu fiyatlara alınabilecek en düzgün telefon gm 9 pro tabii markaya bakış açısı nedeniyle alırmısın bilemem

Geri
Üst Alt