Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 29 Ağu 2021 #43 Mühendis52' Alıntı: 1.setin furmark testi Genişletmek için tıkla ... Mavi ekran, kilitlenme, reset yaşanmıyorsa sorun yok. CPU ve GPU testini aynı anda yapma yeter. Bir de disklerin sağlığına bak HD Tune Pro ile.
Mühendis52' Alıntı: 1.setin furmark testi Genişletmek için tıkla ... Mavi ekran, kilitlenme, reset yaşanmıyorsa sorun yok. CPU ve GPU testini aynı anda yapma yeter. Bir de disklerin sağlığına bak HD Tune Pro ile.
M Çevrimdışı Mühendis52 Aktif Üye 25 Ağu 2021 152 29 Ağu 2021 #44 Umut Barış' Alıntı: Mavi ekran, kilitlenme, reset yaşanmıyorsa sorun yok. CPU ve GPU testini aynı anda yapma yeter. Bir de disklerin sağlığına bak HD Tune Pro ile. Genişletmek için tıkla ... Henüz satın almadık, bilgisayar bende değil. Satan arkadaş attı. Umut Barış' Alıntı: Mavi ekran, kilitlenme, reset yaşanmıyorsa sorun yok. CPU ve GPU testini aynı anda yapma yeter. Bir de disklerin sağlığına bak HD Tune Pro ile. Genişletmek için tıkla ... PC çalışırken ufak video da attı. Monitördeki sorun anlık oluyor sanırım. Kasa için bir problem göremedik. Akşam alıcaz.
Umut Barış' Alıntı: Mavi ekran, kilitlenme, reset yaşanmıyorsa sorun yok. CPU ve GPU testini aynı anda yapma yeter. Bir de disklerin sağlığına bak HD Tune Pro ile. Genişletmek için tıkla ... Henüz satın almadık, bilgisayar bende değil. Satan arkadaş attı. Umut Barış' Alıntı: Mavi ekran, kilitlenme, reset yaşanmıyorsa sorun yok. CPU ve GPU testini aynı anda yapma yeter. Bir de disklerin sağlığına bak HD Tune Pro ile. Genişletmek için tıkla ... PC çalışırken ufak video da attı. Monitördeki sorun anlık oluyor sanırım. Kasa için bir problem göremedik. Akşam alıcaz.
M Çevrimdışı Mühendis52 Aktif Üye 25 Ağu 2021 152 29 Ağu 2021 #45 Windows 10 ile çalışırsak ekran kartı için büyük bir problem olur mu? Driverları Windows 10 da çalışmıyor mu?
Windows 10 ile çalışırsak ekran kartı için büyük bir problem olur mu? Driverları Windows 10 da çalışmıyor mu?
Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 29 Ağu 2021 #46 Mühendis52' Alıntı: Windows 10 ile çalışırsak ekran kartı için büyük bir problem olur mu? Driverları Windows 10 da çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Çalışır, ben Windows 10 üzerinde R5 M230 çalıştırıyorum. R7 hayli hayli çalışır.
Mühendis52' Alıntı: Windows 10 ile çalışırsak ekran kartı için büyük bir problem olur mu? Driverları Windows 10 da çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Çalışır, ben Windows 10 üzerinde R5 M230 çalıştırıyorum. R7 hayli hayli çalışır.