Ömer Çolak
Süper Üye
- 17 Tem 2021
- 1,053
- 29
GTA 5 için üzebilir. Ekran FullHD ise kesin üzecektir. GTX960m bile yetmiyordu ki r7 240'a göre baya iyi bir kart.1. Attığınızda mesaj atmıştım ama geri dönüş alamadım. 2.attığınızda arkadaş kasa hariç satıyor biraz daha tuzlu olur.
R7 240 olan set ile cs go gta 5 akıcı oynatır mı? Yaklaşık 1-2 sene içerisinde upgrade için ekran kartı kesin değiştirecek zaten. 1.setin monitörü 23 inch ve 120 hz. Tek sorunu ilk açıldığında kılcal çizgi çıkıp geçiyormuş. O da yaptırılır sanırım.
Ek olarak r7 240 ve 340 ekran kartlarında yeni driverlerde problem olduğunu ve eski driverların Windows10'da çalışmadığını bilmenizde fayda var.
Bence de yavaş yavaş sistem toplamayı hedefleyin. Turbox ben de önermem ama eski patronun eski sistemi için (1. nesil i5) anakartını almıştım. Onun oğlan GTX750Ti ekledi ve orta kalitede 1080p GTA5 oynuyor akıcı bir şekilde. Ömrü hakkında bir şey diyemem ama düşük bütçeli sistemlerde (elle toplanıyorsa) fena değildir. Zaten eski nesil parçalarınız varsa ve ikinci el anakart istemiyorsanız şu an kesinlikle Turbox almak gerekiyor.
Yine de önerim güncel bir sistemi yavaş yavaş toplamak.