Bakın bir de Adem beye destek ve ilaveten şunu yazıyorum(Arçelik özeli için)
1-Bu grubun TV lerinden "en üst segment" denen UHD+ veya OLED alırsanız
size ona göre "davranıyorlar"!!
peki bunu nereden anlıyoruz? bir çok kişiye bu özel muamele çektiler de oradan biliyoruz!
daha gerçek ve tipik bir örnek size forumda;OrhanDEmir bey vardır üyemiz olan bu kişiye
9800 de bir şekilde sorun çıktı ve aynen OLED verdiler,inanmıyorsanız kendisine sorun
ama bu demek değildir her gelen adama OLED verilecek,kaldıki ne OLED i yaw deriz öncelikle
ama bunu yaptılar!
2-Grundig TV ler(teşhir bile olsa!) 3 yıl Garantilidir!! yan kafadan 3 yılı vardır
ilaveten Teknosa ve bazı yerler "ücretli" 1/2/3/5 yıl gibi garanti süreleri yapıyor ki geçen sene
bunu da bende yaptırmıştım Grundig VLX9750 panelime ve 3+2=5 olmuştu benim panel
3-olurda Garanti süresi içinde panel teklerse,sorun olmuyor ve büyük ihtimalle de zaten
bu grupta yedek panel filan bulunmaz,size "teklif" yaparlar ücret iadesi dahil!
++
toparlarsam;ben daha öncede yazdığım gibi bazı bilgileri veya görüşleri ikiye ayırarak yaparım her zaman
birisi direk sadece beni ilgilendiren kısımlardır;bunu da aleni yazarım,örneğin konuya ait olan Grundig
55/9800 paneli KM sine takılmadan veya Adem beyin normal bir tüketici için pek kabul edilemeyecek
görüşlerini bir kenara bırakarak "ben alırım" ama başkalarına git al demem,hatta alma derim kafadan!
diğer konular ise genel dir ve ona göre yazarım,ben hayatımda """bir tek Pio için almayanı döverler""" dedim yaw
gerisini sallayın geçin kardeşim,ama zaman içinde bazı süper paneller de olmadı değil tabiki onlar içinde
"alabilirsiniz" dedim illa alın hiç bir zaman demedim,yani böyle bir şeyi hatırlamıyorum
Toshiba ZF355 süper Ferrari idi ama demedim yaw
Sony X4500 en iyisi budur dedim en fazla!
Toshiba SV685 süper paneldir ve hala kullanıyorum ama almayanı döverler demedim!
Philips 9750 süper paneldi Sharp panelli yine illa alın demedim
LGE den bir tane "FALD"model vardı serisini bile unuttum süperdi! bu heriflerin bugüne kadar ürettiği en iyisi de buydu
yaw başkaları da var teşhir veya sıfır KM filan bunlar için farketmez alabilirsiniz zaten derdim!
Pio yu ise gözün kapalı kapın derdim KM si de hiç önemli değildir!
ülen bir dünya pio ben 2.el olarak kişilere aldrdım ve hala aranıyor bu meret(özelikle 6090)
ve hiç kimse bunun KM sini sormuyor bile yaw
++
bugüne gelirsek "sıfır KM TV" ler bile her tarafı sakat geliyor!
yani sıfıra bile güven yoktur!
Grundig 9800 de ise tipik ışık kaçırma ve bulutlanma çıkıyor! bir çok kişi bundan dolayı
panelini kullanamadı ve değişim v.s olmuştur!
siz siz olun her teşhir panelin üzerine balıklama atlamayın çok ucuz olsa bile!
bana da bakmayın ben önce fiyatına bakarım sonra ne mal olduğuna bakarım
Garanti ve diğer olaylarına pek bakmam veya takılmam,2.el daha da cazip gelir
özellikle satanı da tanıyorsam!
Sonuç;2.el/Teşhir ya alınmaz ya da işi biliyorsanız kendi durumunuza göre değerlendirin
ben şmdi MM de duran 9800 panele yakında 3 kağıt teklif edeceğim evet derlerse anında arabaya atar getiririm
bu arada herifler panele 7.2 kağıt istiyorlar yaw