Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 43
O sizin görüşünüz.Saçma sapan bir konu bence kayda değerliğin yok laf olsun torba dolsun
O sizin görüşünüz.Saçma sapan bir konu bence kayda değerliğin yok laf olsun torba dolsun
Benim birader hep beni arar sorar "ne alayım "diye ,çünkü anlamaz böyle konulardan ki anlamayan-bilmeyen çok kişi var ,bizim apartmandaki alt komşu gibi.Az daha prizden dolayı yangın çıkıyormuş ,gidince gördüm olayı,yani herkes elektrik konusunda ne yapması gerektiğini bilmeyebilir sevgili MisafirSaçma sapan bir konu bence kayda değerliğin yok laf olsun torba dolsun
Elektrik konusunu bilmeyen adam çok kurcalamamalı. Ufak elektrik işleri hariç (priz değiştirme gibi), evde pek bulaşmam elektrik işlerine. Hem çok tehlikeli hem de hata yapıldığında sonuçları düzeltmek bazen çok zor ve uzun sürebiliyor.Benim birader hep beni arar sorar "ne alayım "diye ,çünkü anlamaz böyle konulardan ki anlamayan-bilmeyen çok kişi var ,bizim apartmandaki alt komşu gibi.Az daha prizden dolayı yangın çıkıyormuş ,gidince gördüm olayı,yani herkes elektrik konusunda ne yapması gerektiğini bilmeyebilir sevgili Misafir
3 adet tel var.Bu ilanda ki 3*1,5 rakamı kablo içindeki tel sayısı+tel kalınlığı mı demek
3X2.5 demişin bu ilanda kablo kesidi yazmıyor hazır 3'lü prizler genelde 3x1.5 olarak üretilirŞuan kullandığımızda viko ve 6 senedir buzdolabını tek başına çalıştırıyordu. Yanına kurutma makinesi koydum 2 si aynı anda çalıştığında hafif bi kabloda ısınma farkettim. İşi sağlama almak için 3x2.5 almayı düşünüyorum. Alacağım ürün sipariş verildikten sonra elektrikçinin kendisinin yapıp gönderdiği bir kablo değildir heralde.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sevgili aykuttt ,elektrikte derine bende inmem zaten ,ama iş basit işlemlere gelince karşıdaki kişiye anlatırım ,mesela hangi 3lüyü alacak gibi ,diğer türlü yardım talebinde "elleme,geliyorum" diyorumElektrik konusunu bilmeyen adam çok kurcalamamalı. Ufak elektrik işleri hariç (priz değiştirme gibi), evde pek bulaşmam elektrik işlerine. Hem çok tehlikeli hem de hata yapıldığında sonuçları düzeltmek bazen çok zor ve uzun sürebiliyor.
Bulabilirsem o markadan alırım. Bir de çok telli olandan alacağım heralde. Klimaya sartel marka kullanıldı bu markada iyidir heralde.Bir tane kablosuz 3lü hatta 4lü priz,tercihan viko ,elektrikçiden seval kablonun 3x2.5 luk bakır kablosu işini çok iyi görecektir bence,hemen yarın elektrikçiden al
Seval kabloya kesin güvenirim,senin bu markayı bilmiyorum ,ama sevali çok kullandım ,özellikle köyde,evet çoklu tel al,seval kablonun 3x1.5 olanını 90 metre kısmi olarak toprak altından kısmi olarak çit kenarlarından depo olarak kullandığım meskene elektrik çekmiştim ,kaynak makinası kullanıyordum ,tık demedi 12 yıldır.(Tamamen bakır olduğundan pahalıdır biraz ama değer)Bulabilirsem o markadan alırım. Bir de çok telli olandan alacağım heralde. Klimaya sartel marka kullanıldı bu markada iyidir heralde.