I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
2.5 mm elektrik kablosu 12.000btu 2 adet inverter klimaya yeterli mi?(kablo uzunluğu 45metre)
Üçlülerde 2.5 mu kullanıyorlarmış,özel olmayınca sanmam şahsen.Kablonun yazılı kısmından foto yüklersen iyi olurÜçlü prizlerde kullanılan kablolardan
Yani elektrikçi çekti kabloyu buattan.Kablonun dışı beyaz plastik 2.5mm dedi.Aynı üçlü priz kablosuna benziyor.Üçlülerde 2.5 mu kullanıyorlarmış,özel olmayınca sanmam şahsen.Kablonun yazılı kısmından foto yüklersen iyi olur
Kablo asma tavandan gidiyor gözükmüyor yaniYani elektrikçi çekti kabloyu buattan.Kablonun dışı beyaz plastik 2.5mm dedi.Aynı üçlü priz kablosuna benziyor.
Kablo üzerinde yazar mutlaka metre ve kesit olarak,görmeden mi takıldı yoksa.Hiç görünen yeri yok mu kablonun,yarın bak istersen,bakırsa sıkıntı yok ama alüminyumsa ısınır kablo(belki dediğim unutulmasın, buna elektrikçiler cevap verebilir)Yani elektrikçi çekti kabloyu buattan.Kablonun dışı beyaz plastik 2.5mm dedi.Aynı üçlü priz kablosuna benziyor.
Kablo asma tavandan gidiyor gözükmüyor yani
Bakır ya da aliminyum olduğunu ben nasıl anlayacağım?Sadece dış plastiği var kablonun içini görmem mümkün değilKablo üzerinde yazar mutlaka metre ve kesit olarak,görmeden mi takıldı yoksa.Hiç görünen yeri yok mu kablonun,yarın bak istersen,bakırsa sıkıntı yok ama alüminyumsa ısınır kablo(belki dediğim unutulmasın, buna elektrikçiler cevap verebilir)
Dışında yazıyor zaten benim kabloya baktım da güneşten solmuş,okunmuyor yazılar ,yarın atarım buraya bir foto ,çünkü hanım yattı ,malzemeler o balkondaki dolaptaBakır ya da aliminyum olduğunu ben nasıl anlayacağım?Sadece dış plastiği var kablonun içini görmem mümkün değil