Bendeki alıcı ,kendi cihaz üzerinden indriyor ,sadece bisleri de değil ,tümünü sevgili Necati_SimsekYok onlar el altından veriyorlar
Biss şifreleri önceden aktarma yayınlarda (Feed) lerde kullanırlardı, ama şuan Turksatta biss şifreli yayın pek kalmadı. Bildiğim kadarıyla Azersat uydusunda bir kaç azeri kanalı Biss şifre ile yayın yapıyor.tamam'da kime veriyorlar, ve şifre giriyorlarsa neden veriyorlar şifreyi
Abim sadece Bissler değil, şuan yeni yazılımla Next 64 Bulsat İrdetoları auto yapıyor. Yani keyini kendisi otomatik buluyor.Bendeki alıcı ,kendi cihaz üzerinden indriyor ,sadece bisleri de değil ,tümünü sevgili Necati_Simsek
hocam nasıl oluyor internettenmi indiriyor 2023 var sadece fox gurubu açıkBendeki alıcı ,kendi cihaz üzerinden indriyor ,sadece bisleri de değil ,tümünü sevgili Necati_Simsek
Fox grubu Tandberg şifreleme sistemi kullanıyor. Bu şifreleme sistemine elle key girilmiyor. Cihazın bağlandığı bir server var onun üzerinden indiriyor.hocam nasıl oluyor internettenmi indiriyor 2023 var sadece fox gurubu açık
evetFox grubu Tandberg şifreleme sistemi kullanıyor. Bu şifreleme sistemine elle key girilmiyor. Cihazın bağlandığı bir server var onun üzerinden indiriyor.
Kullandığın cihaz Next 2023 mü?
teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu linki takip et, cihazın bir nevi resmi sayfasıdır. Yazılımlar ilk buradan verilir. Key dosyası da indirebilirsiniz.
Evet ,biliyorumAbim sadece Bissler değil, şuan yeni yazılımla Next 64 Bulsat İrdetoları auto yapıyor. Yani keyini kendisi otomatik buluyor.
arada dedigin en son 2002 dunya kupasindaydi emmiArada trt veriyor ,spor müsabakalarında ,ama dediim gibi bir çok alıcı bunu kendisi veriyor ,sadece yükle diyorsun yüklüyor cihaz ,filmin linkini at bakayım ,düşündüğüm gibi mi yapıyor
TRT kanalları spor die biss şifreli kanalı var ligtv de maç olunca aktarma yayın olarak kullanırlar o yayını sende bizim lig maçlarını ordan izleyebilirsin biss şifresi zaten cogu cihaz auto yapıyorbende yapan kişiye mesaj yazdım nasıl yapıyorsunuz diye cevap vermedi ,belki bilen olurdiye burdan sormak istedim, bana kullanışlı gibi geldi ama türksat uydusunda bissli kanal varmı şimdi bilmiyorum
cihaza biss auto özelliği eklemek ,bunu next 2023 e nasıl yapalacakArtık bunlara gerek yok mesala botech 600 hd plus biss auto yapıyor sen diyelimki trt1 biss key bunun şifresini bulmak istiyorsun onun için skystar 2 de gerekli yayından ts uzantılı kayıt yapıyorsun sonra o prg calıştırıp keyler düşüyor giriyorsun kanal açılıyor bu dediğin 2000 yıllarında kaldı
Şimdi aynı sistem tandbergler için uygulanıyor
Biss için şunuda yapabilirsin kendi cihazın ve serverı var cihaz satmak için cihaza biss auto özelliği eklemek istiyorsun. Bunu paneline atıp taratabilirsin çok evzeli iş bu
Diyelimki x bir uyduda bir bissli kanal var auto bu kanalı açmıyor veya bu kanalın şifresi paylaşılmamış ozaman nasıl olacakcihaza biss auto özelliği eklemek ,bunu next 2023 e nasıl yapalacak