Hocam biss şifreyi bulmak için, hazır biss şifre listesi bu, uydu alıcısında kullanılmıyor videosunu birazdan eklerim2gblik listeyi ilk kez duydum
Onu atmak için 5gblik uydu yazılımı lazım değilmi ki acaba ,bu işte yanlışlık olmalı
Samet güldürdün beni ,bende sandım kihocam
Hocam biss şifreyi bulmak için, hazır biss şifre listesi bu, uydu alıcısında kullanılmıyor videosunu birazdan eklerim
bende yapan kişiye mesaj yazdım nasıl yapıyorsunuz diye cevap vermedi ,belki bilen olurdiye burdan sormak istedim, bana kullanışlı gibi geldi ama türksat uydusunda bissli kanal varmı şimdi bilmiyorumSamet güldürdün beni ,bende sandım ki
Bunu eskiden pc başında yapardık ,ne günlerdi ,ama artık gerek var mı böyle şeye ,bir çok uydu alıcı firması zaten veriyorlar bu anahtarları
Arada trt veriyor ,spor müsabakalarında ,ama dediim gibi bir çok alıcı bunu kendisi veriyor ,sadece yükle diyorsun yüklüyor cihaz ,filmin linkini at bakayım ,düşündüğüm gibi mi yapıyorbende yapan kişiye mesaj yazdım nasıl yapıyorsunuz diye cevap vermedi ,belki bilen olurdiye burdan sormak istedim, bana kullanışlı gibi geldi ama türksat uydusunda bissli kanal varmı şimdi bilmiyorum
Hocam filim değil , kısa viedo programın kullanım şeklini anlatmışArada trt veriyor ,spor müsabakalarında ,ama dediim gibi bir çok alıcı bunu kendisi veriyor ,sadece yükle diyorsun yüklüyor cihaz ,filmin linkini at bakayım ,düşündüğüm gibi mi yapıyor
yani kanalı telefonla arayıpmı biss şifresini istiyoruz, nasıl oluyorŞimdi kanallar kendisi veriyor Biss şifrelerini,
Yok onlar el altından veriyorlaryani kanalı telefonla arayıpmı biss şifresini istiyoruz, nasıl oluyor
Hocam filim değil , kısa viedo programın kullanım şeklini anlatmış
tamam'da kime veriyorlar, ve şifre giriyorlarsa neden veriyorlar şifreyiYok onlar el altından veriyorlar