Önemli 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.

finlux 32flyr274sc

Panel: VES315WNDL-2D-N14
panel
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Линк за сваляне

Alt kısmı 17MB97 olan tv youtube açmıyor video girmeden donuyor
YAPMANIZ GEREKENLER
1=
Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin

IMG_20230606_143613.jpg

çok teşekkür ederim

17mb97.jpg

IMG-20230618-WA0000.jpg

Merhabalar, 48FB7500 vestel tvm de youtubeda video açtığımda siyah ekranda takılı kalıyor. Burda herkes bu sorunu yaşamış sanırım. Bana da yardımcı olabilir misiniz

IMG-20230618-WA0000.jpg

Merhabalar, 48FB7500 vestel tvm de youtubeda video açtığımda siyah ekranda takılı kalıyor. Burda herkes bu sorunu yaşamış sanırım. Bana da yardımcı olabilir misiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.

Teşekkür ediyorum, ilk kuruluma nasıl döndüreceğim acaba

Rica ederim menülerde ilk kurulum seçeneği var ayarlar bölümünü kontrol edin.
Hocam yaptım işlemleri. YouTube video oynatmaya başladı, tabi uygulama içinde gezerken falan baya kasıyor gibi ama cihazın eski model olmasına bağlıyorum artık. Teşekkür ediyorum size

Hocam yaptım işlemleri. YouTube video oynatmaya başladı, tabi uygulama içinde gezerken falan baya kasıyor gibi ama cihazın eski model olmasına bağlıyorum artık. Teşekkür ediyorum size
Rica ederim eski bir donanıma göre kasması normal

Yazılımı yükleyemiom... Yardım pls

Yazılımı yükleyemiom... Yardım pls
Tüm günü kaynaklardan doğrudan yazılım temin etmeye çalışarak geçirdiniz. Kaynaklardan doğrudan yazılım indiremezsiniz! Lütfen aşağıdaki konuyu okuyun ve hangi yazılıma ihtiyacınız varsa o konuya gerekli bilgileri paylaşarak mesaj girişi yapın.

Geri
Üst Alt