Önemli 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.

Güle güle kullanın
Yeniden 3 sene sonra merhaba umarım iyisinizdir. Benim cihaza akıllı kutu almıştım. Şimdi ise boşa düştü. Cihazımın sorun şu vestel smart center uygulaması üye bilgilerini sıfırlıyor. Şöyle oluyor youtube premium hesabım ya da ip tv üyeliğimi kaydediyorum. Bir kaç gün sonra youtube ve iptv üyeliğimi yeniden kaydetmek için istiyor. Sorun ne olabilir? Tuhaf olan netflix üyelik bilgilerim silinmiyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yeniden 3 sene sonra merhaba umarım iyisinizdir. Benim cihaza akıllı kutu almıştım. Şimdi ise boşa düştü. Cihazımın sorun şu vestel smart center uygulaması üye bilgilerini sıfırlıyor. Şöyle oluyor youtube premium hesabım ya da ip tv üyeliğimi kaydediyorum. Bir kaç gün sonra youtube ve iptv üyeliğimi yeniden kaydetmek için istiyor. Sorun ne olabilir? Tuhaf olan netflix üyelik bilgilerim silinmiyor. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İlk kurulum yapıp tekrar denermisin

Son düzenleme:
Benim VESTEL TV youtube giriyor ama videoları oynatmıyor ? Ne yapabilirim?

IMG_428368b5bf0b5d28e4d1.jpg

Yüklemeyi tamamladı %100 oldu. TV kapandı şimdi, peki açılmasını mı bekleyeceğim yoksa ben mi açacağım hocam ?
Google translate:
5-10 dakika bekleyin. Otomatik olarak başlamazsa, uzaktan kumandadan başlatabilirsiniz.

Google translate:
5-10 dakika bekleyin. Otomatik olarak başlamazsa, uzaktan kumandadan başlatabilirsiniz.
Çok teşekkürler kendisi açıldı, evet videoları oynatıyor ama nedense maksimum 720P destekliyor.. Yine de teşekkürler.

eline saglık abi sayende you tube sorunum çözüldü core yazılım ile çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Merhaba tv youtube girmiyor. Netflix amazon prime falan hiç yok hangi güncellemeyi indirmem gerek en azından sadece youtube çalışsa.

20230124_183035.jpg
20230124_183000.jpg

Geri
Üst Alt