Önemli 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.

Eski yazilim kurtarma yazilimi var mi elinizde cokunce ne yaparim diye pesin pesin sorup arastiriyorum vaktiniz aldim kusura bakmayin

Eski yazilim kurtarma yazilimi var mi elinizde cokunce ne yaparim diye pesin pesin sorup arastiriyorum vaktiniz aldim kusura bakmayin
Rica ederim,ir yandan da film izliyorum oturduğum yerden :ok
Tvnin arkasındaki barkod fotosunu OKUNAKLI şekilde çekiyorsun,aşağıdaki konuda yayınlıyorsun:

Core güncellemesini sorunsuz bir şekilde yaptım :) tekrardan çok teşekkür ediyorum

Bende netflix çıkmadı ama menüye aşağıdaki resimdeki uygulamalar eklendi

AD3DB6F3-505B-4455-BAFB-9D1CDD3A2449.jpg

Core güncellemesini sorunsuz bir şekilde yaptım :sirit tekrardan çok teşekkür ediyorum
Bende netflix çıkmadı ama menüye aşağıdaki resimdeki uygulamalar eklendi
Hangi kart bu peki?

Hımm,belki modlamayla gelir,ben diğerlerini kapatmıştım,sadece netflix açtım köydekinde,sende modlama yapmışmıydın acaba?

Hımm,belki modlamayla gelir,ben diğerlerini kapatmıştım,sadece netflix açtım köydekinde,sende modlama yapmışmıydın acaba?

Hayır modlama hiç yapmadım bu konuda da bilgim yok maalesef

Bu forum sayesinde iki defa core update yaptım o kadar :)

Ben emin değilim,sanırım modlamıştım önceden,yükleyince geldi hetflix,ama sevgili @teknovest deki kart MB97,bakalım onda kendi mi geldi yoksa modladımı,foruma girdiğinde yazar mutlaka :ok

@elgado, anakart mb97 smart tv nin içinde mevcut

@teraspy, alo abi evet öncesinde yoktu hatta kızım farketti benden çok o kullanıyor smart özelliğini.:hihi youtube müdavimi youtuber adayı:hihi

Yukledim netflix gelmedi bilginize

Geri
Üst Alt