By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,143
Menü 4725 İle servis menü resmini buraya ekler misiniz.Evet benim jvc de güncelleme gelmiş 51.32. Ama ne değişti anlyamadım
Menü 4725 İle servis menü resmini buraya ekler misiniz.Evet benim jvc de güncelleme gelmiş 51.32. Ama ne değişti anlyamadım
Elinize sağlık fakat resmin tamamı yok üst kısımdaki yazılar önemliydi. Ekranın tamamının resmini eklermisiniz.Menü resmi aşağıda arkadaşlar
I have nothing for this TV. Maybe a combination from another model. What is the panel code? (VES500xxxx-xx-xx)
Thank you.I'm sorry, I have nothing to help you.
TeşekkürYeni cevaplayabildim tam resim
m altta
Güncelleme deyince akla ilk gelen + Özellik oluyor. Ya eksilen bir şeyler varsaBu vestel mühendislere polisler gibi belli bir kota filan veriliyor herhalde, şu kadar sürede şu kadar güncelleme verin gibilerinden yoksa başka türlü anlam veremiyorum güncelleme geliyor ama düzelen birşey yok
U9500 kullanalı neredeyse bir yıl oldu bu sürede yalnış hatırlamıyorsam 6 defa güncelleme geldi sadece ana menü görüntüsü değişti, sorunlar halaa devam ediyor özellikle smart uygulamaları kullanırken sürekli donması resmen beni tv'den soğuttu