Bir önceki güncellemeyi, fabrika ayarlarına çevirmeden yapmıştım. Yüklemişti ama kanallar sinyal yok moduna düşmüştü.Televizyonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra yükledim sıkıntı olmadı.
Yokmu tutanium menü yükleyen?Arkadaşlar titanium menü yükleyen varsa resim atabilirmi acaba carbon mu güzel titanyum mu ?
Sizin tv Vestel mi ?Yüklemeye başlamadan önce fabrika ayarlarına çevirdim, bu kez yazılım yüklendi. Önceki yazılımda televizyon ilk açıldığında kumandaya daha geç tepki veriyordu, şimdi biraz daha çabuk tepki veriyor. Başka bariz bir fark görmedim.
Regal(Vestel'in yan ürünü)Sizin tv Vestel mi ?
Kanal listenizi usb ye yedekleyin. Sonra menüde ilk kuruluma basıp sıfırlayın ardından yüklemeyi deneyin. Sonra kanal listenizi geri yüklersiniz. Ben de takılınca bu şekilde yükledim.%96 da takılı kalıyor
Ado hocam, yazılımı yüklerken %96 da takılı kalanlar olmuş, herkeste olurmu bu sorun, olursa ne yapmak gerek. Ben bu güncellemyi henüz yüklemedim bu iki gün içinde yükleyeceğim. Önceki versiyonu güncellerken bir problem olmamıştı, kanalları sıfırlamadan yüklemiştim.Arkadaşlar Selamlar;
17MB211 anakartlar için güncel sürüm 0.59.2.0 gelmiştir.
İlgili konumuzun ilk sayfasında kendi sıralamasında bulabilirsiniz.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
Merhaba Ado hocama sormuşsunuz ama ben yardımcı olayım. Dediğiniz gibi %96 da takılma olursa cihazı resetleyip tekrar güncelleme başlatırsanız problem yaşamazsınız, kanal listenizi yedeklemeyi unutmayın. Ado hocam yanlışım varsa düzeltinizAdo hocam, yazılımı yüklerken %96 da takılı kalanlar olmuş, herkeste olurmu bu sorun, olursa ne yapmak gerek. Ben bu güncellemyi henüz yüklemedim bu iki gün içinde yükleyeceğim. Önceki versiyonu güncellerken bir problem olmamıştı, kanalları sıfırlamadan yüklemiştim.
Resetleme dediğiniz fişinimi çekip takacağız o sorun olursa ?