yucetaselk
Yeni Üye
selamlar
pnl:23452299
vpaz:20271921
ekran ters göruntu bozuk yazılımı alabılırmıyım sımdıden tesekkurler
pnl:23452299
vpaz:20271921
ekran ters göruntu bozuk yazılımı alabılırmıyım sımdıden tesekkurler
Full yazılım link![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Herkese merhaba.vestel yazisi cikiyordu sonrasinda hicbirsey yoktu.siteyi epeyce gezdim yazilimi yukledim tv acildi kurulumu yaptim ama ekran ters.bunun icin yardimci olabilirmisiniz.simdiden ilgilenenlere tesekkur ederim.
Rica ederim.Cok tesekkur ederim.sorun cozuldu.sagolasiniz.
arkadaşlar benim vestel teklevizyonumda aynı şekilde buradan indirdiğim yazılımı attım vestel logosu ter şekilde kalıyor .lütfen yardım .not macera olsun diye yazılım atmadım hdmı girişinden harici uydu alıcısı taktıktan sonra tv kapanmıştı açılmamıştı sonra buradaki yanlış yazılımı attım .tv fişe takılınca açılıyor vestel logosu ters şekilde öylecekalıyor stanby ışığı rutin yanıp sönüyor not: hızlı şekilde yanıp sönmüyor yavaş yanıp sönüyor. lütfen yardım edin 6 aydır tv seyredemiyom.Yazılım verildi
17mb140 ekran ters
Herkese kolay gelsin öncelikle.Dün tamire arızalı bir vestel tv geldi.anakartı degistirdim elimde olan bir mb140 anakart taktım.tv acılış logosu verip kapanıyordu.kurtarma yazılımı attım artık açılıyor ama ekran ters ve görüntü karıncalı gibi elimde olan tüm yazılımları deneim.panel yazılımı da...tavsiyeforumu.com
onaylanmayan diye bir dosya iniyor zipli değil onumu yklüyecez dosyayı tanımıyor pcnasıl indireceğizFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK ile yüklenecek sonucu yazın.
ustam teşekkür ederim vestel yazısı ters değil artık .düz vestel logosunu gösteriyor ama yine logoda kalıyor vestel yazısı kalıyor görüntü resim yok komandadan işlem yapmıyor herhangi bir menü çıkmıyorFull yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK ile yüklenecek sonucu yazın.
Yazılım yüklendiği halde (Logo düzelmiş) Sorun devam ediyorsa donanımsal arıza olabilir.onaylanmayan diye bir dosya iniyor zipli değil onumu yklüyecez dosyayı tanımıyor pcnasıl indireceğiz
ustam teşekkür ederim vestel yazısı ters değil artık .düz vestel logosunu gösteriyor ama yine logoda kalıyor vestel yazısı kalıyor görüntü resim yok komandadan işlem yapmıyor herhangi bir menü çıkmıyor
diğer yazılımları da denedim onlarda yükleme 10 dk beklemememe rağmen yazılım sonlanmıyor flaş belleğim 4 gb .ful dediğiniz yazılımda sonlandı vestel yazısı düzeldi .dediğim gibi logoda kalıyor.bu arıza şu şekil başladı tv açık iken harici uydu alıcısını hdm girişine bağladım tv kapanmıştı hiç açılmamıştı sonra yazılım çöktü sanırım dedim ve buradan yazılım yükledim sonrasında vestel yazısı ters şekilde açıldı yine buradan başka yazılım yükledim vestel yazısı düzeldi ve orada kalıyor .resim menü yazılar gelmiyor kumandadan işlem yapmıyor.Yazılım yüklendiği halde (Logo düzelmiş) Sorun devam ediyorsa donanımsal arıza olabilir.
Size verilen yazılım resmini eklediğiniz tv etiketine ait orijinal yazılımdı.diğer yazılımları da denedim onlarda yükleme 10 dk beklemememe rağmen yazılım sonlanmıyor flaş belleğim 4 gb .ful dediğiniz yazılımda sonlandı vestel yazısı düzeldi .dediğim gibi logoda kalıyor.bu arıza şu şekil başladı tv açık iken harici uydu alıcısını hdm girişine bağladım tv kapanmıştı hiç açılmamıştı sonra yazılım çöktü sanırım dedim ve buradan yazılım yükledim sonrasında vestel yazısı ters şekilde açıldı yine buradan başka yazılım yükledim vestel yazısı düzeldi ve orada kalıyor .resim menü yazılar gelmiyor kumandadan işlem yapmıyor.