17MB130 nonconnect kullanıcılarına müjde, 3.1.9.8.0 sürüm çıktı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

tavsiyeforumu.com ekibi olarak farkımızı konuşturduk ve yine sizlere güncel bir yazılımı günü gününe sunuyoruz.

özellikle @nedimm kardeimin oldukça sevineceğine inanıyorum.

yazılımı ÇEKİRDEK YAZILIM başlığında paylaştım

Sonuçları bilgi geçmeyi unutmayın lütfen :ok:

https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.html

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77
Cvp: 17MB130 nonconnect kullanıcılarına müjde, 3.1.9.8.0 sürüm çıktı

Ado' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

tavsiyeforumu.com ekibi olarak farkımızı konuşturduk ve yine sizlere güncel bir yazılımı günü gününe sunuyoruz.

https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.html

bunun full yazılımı geldi mi 3.19.8.0

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

veli1990' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba;

bunun full yazılımı geldi mi 3.19.8.0

Seri?

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242

Yukledim, menuler eskiye nazaran daha guzel.

Bir sarilik sezinlemedim, arkadasimizindedigi gibi belki de yazilimdan sonra yine bir kendi goz zevkinize gore renkleri ayarlamak gerekebilir.

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77

bydublor' Alıntı:
Yukledim, menuler eskiye nazaran daha guzel.

Bir sarilik sezinlemedim, arkadasimizindedigi gibi belki de yazilimdan sonra yine bir kendi goz zevkinize gore renkleri ayarlamak gerekebilir.

Merhaba 

regal tv  mi 
trt 4k yayını nasıl 
sizin ekran ayarları gönderebilir misiniz

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
adem bey merhaba şu an itibari ile güncel yazılımı görmekteyim oldukça mutlu olduğumu belirtmek isterim flash belleğe yüklemeyi yaptım akşam televizyona yükleyeceğim yazılım  araştırmalarınız için ve bu formda bizlere yardımcı olduğunuz size bir kez daha teşekkür ederim yüklemeden sonra yine son durumu size aktaracam.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242

veli1990' Alıntı:
Merhaba 

regal tv  mi 
trt 4k yayını nasıl 

Mesaji gördüğümde evden çıkmıştım, gece vardiyasindayim yarin musait olursam bakacagim.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Adem hocam birinci deneme başarısız ikinci deneme başarısız toshiba 16 gb fat 32 bicimlendirmis flash belleğe yazılımı yukledim sayfada yazan şekilde menü 1505 ten yazılımı yükselte bastım olmadi full yazılım yöntemi ile yukledim olmadı başka bir toshiba flash belleğe yukledim Olmadı yazılım yükleme başarısız diyor tv nerde yanlış yapıyorum cozemedim sayfadan yazılıma tıkladım google drive üzerinden indirdi 37 mb alana sahip bir yazilim ama olmuyor  hocam sizce problem nerde olabilir yükleyen arkadaşlar olmuş regal tv ye ben nerde yanlış yapıyorum cozemedim tv

V Çevrimdışı

veli1990

Aktif Üye
17 Eki 2017
77

bydublor' Alıntı:
veli1990' Alıntı:
Merhaba 

regal tv  mi 
trt 4k yayını nasıl 

Mesaji gördüğümde evden çıkmıştım, gece vardiyasindayim yarin musait olursam bakacagim.

tamam sorun değil sanırım bende beğendim yazılımı ilk baktığımda beğenmemiştim

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242

nedimm' Alıntı:
Adem hocam birinci deneme başarısız ikinci deneme başarısız toshiba 16 gb fat 32 bicimlendirmis flash belleğe yazılımı yukledim sayfada yazan şekilde menü 1505 ten yazılımı yükselte bastım olmadi full yazılım yöntemi ile yukledim olmadı başka bir toshiba flash belleğe yukledim Olmadı yazılım yükleme başarısız diyor tv nerde yanlış yapıyorum cozemedim sayfadan yazılıma tıkladım google drive üzerinden indirdi 37 mb alana sahip bir yazilim ama olmuyor  hocam sizce problem nerde olabilir yükleyen arkadaşlar olmuş regal tv ye ben nerde yanlış yapıyorum cozemedim tv

Hocam Flash Belleğin içine sadece .bin uzantılı dosyayı atın. Zip veya Sarı klasör içinde atmayın. Muhtemelen olacaktır.

Geri
Üst Alt