17MB130 nonconnect kullanıcılarına müjde, 3.1.9.8.0 sürüm çıktı

B Çevrimdışı

Bjenige

Yeni Üye
4 May 2018
30
35
şöyle diyim bazen cihaz logoda kalio kumanda çalışmıyor, arka planda kanalin sesi ve çok çok soluk siyahlık içinde yayin oynuyor

Merhaba,

Bende Regal 50R5020U kullanıyorum. Bu yazılımı yükledikten sonra aynı hata 1-2 defada benim başıma geldi. Fişi çekip takınca düzeliyor ama tabi bunu yaşamamayı yeğlerim. Adem Helvacı Ado hocam bu konuda ne yapmalıyız?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba,

Bende Regal 50R5020U kullanıyorum. Bu yazılımı yükledikten sonra aynı hata 1-2 defada benim başıma geldi. Fişi çekip takınca düzeliyor ama tabi bunu yaşamamayı yeğlerim. Adem Helvacı Ado hocam bu konuda ne yapmalıyız?

İki olasılık var, ya eski sürüme geri döner veya yeni sürümü beklersiniz ki yeni sürüm için hayal kırıklığı içerisindeyiz.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
kaba tabirle düz tvsiniz sizi iplemiyoruz oluyor bu :) sizden çok bisi kazanmadik birde yazılım mi yapak oluyor :)) yazılımcının değerli vaktini mi kaybedelim :)) para olaydida smartini alaydik :)))

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
kaba tabirle düz tvsiniz sizi iplemiyoruz oluyor bu :) sizden çok bisi kazanmadik birde yazılım mi yapak oluyor :)) yazılımcının değerli vaktini mi kaybedelim :)) para olaydida smartini alaydik :)))
Aslında öyle düşünmüyorum yoksa MB82 ve MB140 için bile bu kadar yazılım yapmazlardı. Bence daha iyiye götürebilecek bir beklentileri yok veya mevcut sürümde bir sorun görmüyorlar :alala

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
Aslında öyle düşünmüyorum yoksa MB82 ve MB140 için bile bu kadar yazılım yapmazlardı. Bence daha iyiye götürebilecek bir beklentileri yok veya mevcut sürümde bir sorun görmüyorlar :alala
işin sakasindayim ama, ayni modelin smartinda yapılan iyileştirmeler sadece smart kismina ise eyvallah ama görsellikte vs de varsa bunlarda da olmasi lazim. Ha en iyisi bu ise sustum :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
işin sakasindayim ama, ayni modelin smartinda yapılan iyileştirmeler sadece smart kismina ise eyvallah ama görsellikte vs de varsa bunlarda da olmasi lazim. Ha en iyisi bu ise sustum :)
3.62.7.0 sadece smart için gelmiş bir iyileştirme deniyor ancak psikolojik olduğunu düşünmediğim şekilde renklerde farklılık var. Bekleyip göreceğiz :))

Geri
Üst Alt