Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
En üsttekini dıhlayıveeedimbirde şöyle bir sıkıntim var abim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado
En üsttekini dıhlayıveeedimbirde şöyle bir sıkıntim var abim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado
en usttekini dihlayi verince ne olduEn üsttekini dıhlayıveeedim
%41 görüveeedimen usttekini dihlayi verince ne oldu
şöyle diyim bazen cihaz logoda kalio kumanda çalışmıyor, arka planda kanalin sesi ve çok çok soluk siyahlık içinde yayin oynuyor%41 görüveeedim
şöyle diyim bazen cihaz logoda kalio kumanda çalışmıyor, arka planda kanalin sesi ve çok çok soluk siyahlık içinde yayin oynuyor
Merhaba,
Bende Regal 50R5020U kullanıyorum. Bu yazılımı yükledikten sonra aynı hata 1-2 defada benim başıma geldi. Fişi çekip takınca düzeliyor ama tabi bunu yaşamamayı yeğlerim. Ado hocam bu konuda ne yapmalıyız?
veya yeni sürümü beklersiniz ki yeni sürüm için hayal kırıklığı içerisindeyiz.
Nonconnect için yayınlanabilir bir yeni yazılım yok maalesef.Hayal kırıklığı derken Ado Hocam, gelmeyecek mi? Test için gelen sürüm beğenilmedi mi?
Aslında öyle düşünmüyorum yoksa MB82 ve MB140 için bile bu kadar yazılım yapmazlardı. Bence daha iyiye götürebilecek bir beklentileri yok veya mevcut sürümde bir sorun görmüyorlarkaba tabirle düz tvsiniz sizi iplemiyoruz oluyor bu sizden çok bisi kazanmadik birde yazılım mi yapak oluyor ) yazılımcının değerli vaktini mi kaybedelim ) para olaydida smartini alaydik ))
işin sakasindayim ama, ayni modelin smartinda yapılan iyileştirmeler sadece smart kismina ise eyvallah ama görsellikte vs de varsa bunlarda da olmasi lazim. Ha en iyisi bu ise sustumAslında öyle düşünmüyorum yoksa MB82 ve MB140 için bile bu kadar yazılım yapmazlardı. Bence daha iyiye götürebilecek bir beklentileri yok veya mevcut sürümde bir sorun görmüyorlar
3.62.7.0 sadece smart için gelmiş bir iyileştirme deniyor ancak psikolojik olduğunu düşünmediğim şekilde renklerde farklılık var. Bekleyip göreceğiz )işin sakasindayim ama, ayni modelin smartinda yapılan iyileştirmeler sadece smart kismina ise eyvallah ama görsellikte vs de varsa bunlarda da olmasi lazim. Ha en iyisi bu ise sustum
3.62.7.0 sadece smart için gelmiş bir iyileştirme deniyor ancak psikolojik olduğunu düşünmediğim şekilde renklerde farklılık var. Bekleyip göreceğiz )