Merhaba arkadaşlar Foruma dün üye oldum. TV de 5 günlük. regal 50" 4k . Yazılım 3.19.2.0 idi. Yeni yazılımı yükleyince ilk etapta sanki biraz görüntü kalitesi düştü gibi hissettim. Malum yayın kalitesine göre görüntü kalitesi de çok değişkenlik arzediyor. kanalları dolaştım evet cam gibi gösteren kanallar gene vardı. Trt 4k da değişik yerlerde okuduğum titremeyi ilk defa görmüş oldum. gerçi trt 4k yayınlarıda bi tuhaf her yayınlanan film, dizi veya belgesel gerçek 4k değil gibi çünki kimisi çok aşırı net iken kimisi resim pixellerini belli ediyor. zannedersem bu yeni yazılımla sanki kalitesi düşük resmi tv artık düzeltmeye uğraşmıyor gibi geldi. vakit bulursam eski yazılımı geri yükleyip 3 değişik kalitede bir filmi usb den izleyip sonra yazılımı yükseltip tekrar izleyip bir karar vermek lazım. yükleyen arkadaşların gözlemi nedir acaba? adobey serial paylaşmanın bir sıkıntısı olurmu internet ortamında malum dolandırıcılar herşeyden bir dolandırma yöntemi çıkartıyorlarda bende panelimi merak ettim açıkcası auo mimetimi chimei nimeti mi diye
Hayırlı günler dilerim.