17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

Yazılımı bu akşam tv me yükleyip izlenimlerimi yarın yazacağım. bu arada televizyonum JVC 50VU73T Adem üstadımıza güvenerek bim'den almıştım gayette memnunum harika bir tv
Uzun yıllar sorunsuz kullanmanızı dilerim :ok

Teşekkürler deneyelim hemen

Jvc tv ye yükledim. Tv çok hızlı açılıyor. Netflixe hızlı bağlanıyor. Renk olarak bir fark göremedim. Teşekkürler @Ado usta.

Yükleyip deneyelim.Teşekkürler Ado usta.

İyi geceler @Ado, ve arkadaşlar anakart MB130P ve ilk defa yazılım yükleyeceğim şimdi ilk mesajdaki yazılım bilgisayara indirip fat32 formatlanmış flash bellek içine ana dizine çıkarıp sonra tv'yi kapatıp açıp yükleyeceğim değilmi atladığım bir şey varmı? bunu yapmadan önce yüklemem gereken başka bişey varmı?
Yanlış bişey yapıp tv'nin açılmamasından korkuyorum.

Jvc tv ye yükledim. Tv çok hızlı açılıyor. Netflixe hızlı bağlanıyor. Renk olarak bir fark göremedim. Teşekkürler @Ado usta.

Corr yükleme yontemi 1150 mi ne onla denedim görmedi Fat ve ana dizinde full yöntem ile mi yuklediniz?

IMG_20180904_200307c023878a8d0b90be.jpg

IMG_20180904_200433a875266fbd24b307.jpg

Adem bey iyi akşamlar. Tv üzerinden internet ten arama yaptığımda attığım fotograftaki yazilim gelio v.3.62.13 0 amazaten o yazılım yüklü o geleni yuklemeliyim mi ? ılk attıgım fotografta birseyler yazıo ama anlamdım?

ado abi programı ındirip saf halde tek başına fat şeklinde bellekte olmasına rağmen tv görmüyor
Ado abi dosyayi tekrar indirdim kusura bakma bu yuklemeyi nasil yapicam aciklamali anlatirmisin :) kusura bakma

Ado abi dosyayi tekrar indirdim kusura bakma bu yuklemeyi nasil yapicam aciklamali anlatirmisin :) kusura bakma

Full yöntemi ile de deneyebilirsiniz. eğer MENU1505 ile yüklenmiyorsa

Geri
Üst Alt