Adem Helvacı
Süper Üye
Uzun yıllar sorunsuz kullanmanızı dilerimYazılımı bu akşam tv me yükleyip izlenimlerimi yarın yazacağım. bu arada televizyonum JVC 50VU73T Adem üstadımıza güvenerek bim'den almıştım gayette memnunum harika bir tv

Uzun yıllar sorunsuz kullanmanızı dilerimYazılımı bu akşam tv me yükleyip izlenimlerimi yarın yazacağım. bu arada televizyonum JVC 50VU73T Adem üstadımıza güvenerek bim'den almıştım gayette memnunum harika bir tv

Rica ederim kardeşimindirip deneyelim teşekkürler

Teşekkürler deneyelim hemen

ado abi programı ındirip saf halde tek başına fat şeklinde bellekte olmasına rağmen tv görmüyorRica ederim kardeşim![]()
Rica ederimJvc tv ye yükledim. Tv çok hızlı açılıyor. Netflixe hızlı bağlanıyor. Renk olarak bir fark göremedim. Teşekkürler @Ado usta.

Jvc tv ye yükledim. Tv çok hızlı açılıyor. Netflixe hızlı bağlanıyor. Renk olarak bir fark göremedim. Teşekkürler @Ado usta.
Ado abi dosyayi tekrar indirdim kusura bakma bu yuklemeyi nasil yapicam aciklamali anlatirmisinado abi programı ındirip saf halde tek başına fat şeklinde bellekte olmasına rağmen tv görmüyor
kusura bakmabellek hızı ?ado abi programı ındirip saf halde tek başına fat şeklinde bellekte olmasına rağmen tv görmüyor
Ado abi dosyayi tekrar indirdim kusura bakma bu yuklemeyi nasil yapicam aciklamali anlatirmisinkusura bakma