menu 1505Yazılımı indirdiğimde core versiyon yazıyor. Full yazılım ve core yazılımlar farklı oluyor anladığım kadarıyla. Bu powera basma olayı ile mi güncelleme yapılıyor bu sürümde? (Jvc)
Eyvallah azizimEyvallah üstadım can sın cannnn....
denemek için indiriyorum hemen. teşekkürler.
Ben teşekkür ederim azizimAlırım bir dal teşekkürler hocam yükleme yapanlar değişiklik varsa yazabilirlerse aydınlatıcı olur
Rica ederim güzel kardeşimTeşekkürler Ado hocam. JVC 50” 50VU73T modelinde deneyen varsa yorum yazabilir mi?
Rica ederim kardeşimTeşekkürler Ado Hocam
Bu konuda hayal kırıklığı yaşıyorum, noneconnect olan cihazlar her ne kadar düz olsada görüntü iyilestirme adina yapilabilecek ne varsa yapilmasini beklerdim. Hayrata kalmis isimiz )Seni bekliyordum ben de , ''Gardaşım nerede kaldı?'' diyordum kendi kendime
Aslında ilk fırsatta noncennected bir ürüne connected bir yazılım yüklemeyi deneyeceğim ama fırsat bulamdım bir türlü.Bu konuda hayal kırıklığı yaşıyorum, noneconnect olan cihazlar her ne kadar düz olsada görüntü iyilestirme adina yapilabilecek ne varsa yapilmasini beklerdim. Hayrata kalmis isimiz )
Aslında ilk fırsatta noncennected bir ürüne connected bir yazılım yüklemeyi deneyeceğim ama fırsat bulamdım bir türlü.
Teknik olarak çalışması lazım lakin kimseyi riske atamam o nedenle kendim denemeliyim önce
en kotu servise tvcoktu açılmıyor neden ki deriz salaga yatariz belki yerler )ver patlatimsenden degerli mi?
ver patlatimsenden degerli mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en kotu servise tvcoktu açılmıyor neden ki deriz salaga yatariz belki yerler )
o zaman en kısa zamanda senden denemeni bekliyorum abiBoşver biz doğru yoldan ayrılmayalım