17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

eline sağlık hocam

o zaman en kısa zamanda senden denemeni bekliyorum abi
Yaz bitiyor, artık klimalardan kurtulmak üzereyim, Derin doındurucularda furya bitti zaten, sezon sonu kırıntıları da bitince artık TV dünyasına geri dönüş yapabilirim diye düşünüyorum :ok

Yaz bitiyor, artık klimalardan kurtulmak üzereyim, Derin doındurucularda furya bitti zaten, sezon sonu kırıntıları da bitince artık TV dünyasına geri dönüş yapabilirim diye düşünüyorum :ok
bence abi sen olur diosan olur, su dosyayi dene de bakalm olacak mi :)) olmazsa tvyi sana yollarim servis niyetine :))))))

Selamlar MB130 kullanıcıları.

Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.

31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım :ok

[Gizli içerik]
Emeği geçen herkese teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Emeği geçen herkese teşekkürler

En kısa sürede deneyecek ve geri bildirim yapacağım. Teşekkürler

Selamlar MB130 kullanıcıları.ho

31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım :ok

[Gizli içerik]

[Gizli içerik]
@Ado Hocam teşekkürler

[Gizli içerik]
tesekkürler ado hoca

Yazılımı bu akşam tv me yükleyip izlenimlerimi yarın yazacağım. bu arada televizyonum JVC 50VU73T Adem üstadımıza güvenerek bim'den almıştım gayette memnunum harika bir tv

[Gizli içerik]
indirip deneyelim teşekkürler

Geri
Üst Alt