C
caglar unsal
Aktif Üye
- 28 May 2018
- 60
- 48
BİM den alınan JVC' ye de yükleniyormu bu sürüm birde nasıl yüklüyoruz usb takınca direk görüyormu cihaz?
BİM den alınan JVC' ye de yükleniyormu bu sürüm birde nasıl yüklüyoruz usb takınca direk görüyormu cihaz?
teşekkürlerÇekirdek yazılım başlığında bir kod hatası var o nedenle şimdilik buraya paylaşayım linki, sonra na konuya alırız arkadaşlar.
[Gizli içerik]
Yüklenir kardeşim, USB de sorun yoksa görür ancak öncelikle yükleme talimatını ÇEKİRDEK YAZILIM konumuzun ilk sayfasında okumanızı öneririmBİM den alınan JVC' ye de yükleniyormu bu sürüm birde nasıl yüklüyoruz usb takınca direk görüyormu cihaz?
teşekkürlerÇekirdek yazılım başlığında bir kod hatası var o nedenle şimdilik buraya paylaşayım linki, sonra na konuya alırız arkadaşlar.
[Gizli içerik]
Görsel bu hocamAdo hocam hayır yine olmadı. Konudaki her maddeyi okudum. Herseyi duzgunce yaptim, iki yöntemide denedim yine yüklenmedi. Yazılım güncelleme başarısız diye uyari verdi. Yukleme yaptigim disk ise toshiba. Yardimci olurmusun ?
dosyayı tekrar indirin, zip dosyasından çıkararak ve farklı bir ubs'ye yükleyerek deneyin derim ben.. ilk denememde benim güncelleme olmuştu..Görsel bu hocam
Teşekkürederim cevabınız için, evet okudum ve yüklemeyi kolay bir şekilde gerçekleştirdim. Menü arayüzdeki değişikliklerden başka bir değişim göremedim ben tv de. Tabi sistem olarak mutlaka düzeltmeler olmuştur ama kullanıcı olarak bu gördüklerimden başkasını anlayamadım.Yüklenir kardeşim, USB de sorun yoksa görür ancak öncelikle yükleme talimatını ÇEKİRDEK YAZILIM konumuzun ilk sayfasında okumanızı öneririm
Kardesim söylediklerini yaptim, tekrar ayni hatayi veriyor. Aldigimdan beri bu tvde adam akıllı calisan biseyleri göremedim, sorunlu yani. Baska bi yontemi yokmu ?dosyayı tekrar indirin, zip dosyasından çıkararak ve farklı bir ubs'ye yükleyerek deneyin derim ben.. ilk denememde benim güncelleme olmuştu..