17MB130 Connected 3.62.7.0. Güncel Yazılım.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Hocam bu orjinal yazılımmı yani bir müddet sonra ilgili firma tarafından yayınlanacak güncelleme mi ? Yoksa özel kişisel çabalarla yapılan yazılım mı ? Jvc50 uygun galiba yükleyelim mi ? Teşekkürler

Dostum yazilimi yukledim
sorun yok.renkler daha doygun ve keskin .youtube da donma ve kilitlenme problemi cozulmus.netflix i denemedim...
anakart mb130 connected icin son surum...
anakart versiyon ogrenme # kumandadan menu 4725

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam bu orjinal yazılımmı yani bir müddet sonra ilgili firma tarafından yayınlanacak güncelleme mi ? Yoksa özel kişisel çabalarla yapılan yazılım mı ? Jvc50 uygun galiba yükleyelim mi ? Teşekkürler
Orijinal yazılımdır ben başka yazılım paylaşmam azizim. Daha önce çıkmıştı, jvc için yazılım gelene kadar yükleyebilirsiniz

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Merhaba, arkadaşım Forumda Modifiyeli yazılım konulursa uyarı yapılıyor mutlaka. Orjinal yazılımdır :ok

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
54
Orijinal yazılımdır ben başka yazılım paylaşmam azizim. Daha önce çıkmıştı, jvc için yazılım gelene kadar yükleyebilirsiniz
Hocam tv konusunda acemiyim. Eskiden uydu cihazların da devamlı yazılım dönerdi. Öğrenecegiz artık teşekkürler..

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Adem Helvacı Ado hocam yazılımı indirdim. Flash bellege attim, tvye takip soylediginiz kodlamayi yaptigim zaman hata veriyor. Acaba sebebi nedir yardimci olabilir misiniz ?

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Adem Helvacı Ado, hocam güncelleme yaptıktan sonra youtube da videolar yükleniyor dedikten sonra başlamıyor. Güncelleme yapmadan önce böyle bir sorun yoktu.Yardımcı olurmu sunuz

Geri
Üst Alt