17MB120 Güncel Çekirdek Yazılım. 2.45.122 (2.45.12.2)

yefe78 Çevrimdışı

yefe78 

Aktif Üye
20 Ocak 2018
354
Abi daha yeni geldi, sanmıyorum bu connetcted geleceğini ama istersen seri ver sana özel kontrol edelim :ok
sn: 7869603700527 hocam birde full olarak 3.43.50 den başka full yazılım çıkmışmı arada soruyorum sana bu son olsun daha sormam full yazılımı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
3.26 geri dönmesi sorunlu bir yazılımdır.Geri dönmek için full yazılım gerekir.

En son çıkan 3.47 turkuaz yazılımını denemenizi tavsiye ederim

Ben de şuraya bir not düşeyim ki kafa karılşıklığı olmasın.

Burası tavsiye forumu ve tavsiyede bulunmak elbette ki bizim tekelimizde değil.

Lakin frumumuzdaki en önemli özellik, teknoloji sever dostlar ile sağlıklı bilgi paylaşımında bulunup mümkün olan en doğru tavsiyeyi sunmak.

Bu anlamda paylaşılan yazılımın üyelerin iyiliği için tavsiye edildiğini düşünsem de yine de bu tarz yazılımların kaynaklarının da, yazılımı sunan arkadaşlar tarafından belirtilmesini beklerim.

Bu yazılım resmi bir yazılım değildir, Orijinal de değildir, bunu lütfen yazılımları üyelerimize paylaşırken dip not olarak belirtiniz :ok

B Çevrimdışı

Bytontas

Aktif Üye
13 May 2018
50
45
Ben de şuraya bir not düşeyim ki kafa karılşıklığı olmasın.

Burası tavsiye forumu ve tavsiyede bulunmak elbette ki bizim tekelimizde değil.

Lakin frumumuzdaki en önemli özellik, teknoloji sever dostlar ile sağlıklı bilgi paylaşımında bulunup mümkün olan en doğru tavsiyeyi sunmak.

Bu anlamda paylaşılan yazılımın üyelerin iyiliği için tavsiye edildiğini düşünsem de yine de bu tarz yazılımların kaynaklarının da, yazılımı sunan arkadaşlar tarafından belirtilmesini beklerim.

Bu yazılım resmi bir yazılım değildir, Orijinal de değildir, bunu lütfen yazılımları üyelerimize paylaşırken dip not olarak belirtiniz :ok

MrCan Çevrimdışı

MrCan

Aktif Üye
11 May 2018
113
29
Hocam özür dilerim ama tekrar bir soru sormak istiyorum. 2.45.122 (2.45.12.2) yazılımını yükledim ama cihaz garanti dışı filan kalmıyor değil mi? Kafamı kurcaladı pek bilgim yok kusuruma bakmayın lütfen. Adem Helvacı Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam özür dilerim ama tekrar bir soru sormak istiyorum. 2.45.122 (2.45.12.2) yazılımını yükledim ama cihaz garanti dışı filan kalmıyor değil mi? Kafamı kurcaladı pek bilgim yok kusuruma bakmayın lütfen. Adem Helvacı Ado
The_SreT The_SreT Kardeşimiz gerekli cevabı vermiş ben de teyit edeyim, Çekirdek yazılımlar Fabrikanın yayınladığı orijinal yazılımlardır, bu nedenle garantiyi olumsuz etkileyecek bir durum içermemektedir :ok

Geri
Üst Alt