favoriler olarak geçiyor adı sizde de eklenebilir büyük ihtimalMb120 lerde smart menü zaten böyle sizde boş olan sağ alt köşede fb, youtube, market ve accuweather var
Arka deseni farkli gorunceMb120 lerde smart menü zaten böyle sizde boş olan sağ alt köşede fb, youtube, market ve accuweather var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
favoriler olarak geçiyor adı sizde de eklenebilir büyük ihtimal
Arka plan değişebiliyor bilginizeArka deseni farkli gorunce
Tv'nin menusundenmi yapiyoruz hocamArka plan değişebiliyor bilginize
smart menü içinde sağdaki ana programlar sekmesine gelin 1 rakamına basın açılan menüden duvar kağıdını seçip istediğiniz görsele tıklayıp smartı yeniden başlatın hepsi bu kadar, selamlarTv'nin menusundenmi yapiyoruz hocam
Aksama muhakak deniyecegim o kadarda kurcalamaya calisdim nasil gormedim anlamadimsmart menü içinde sağdaki ana programlar sekmesine gelin 1 rakamına basın açılan menüden duvar kağıdını seçip istediğiniz görsele tıklayıp smartı yeniden başlatın hepsi bu kadar, selamlar
Ben de çok zor bulmuştumAksama muhakak deniyecegim o kadarda kurcalamaya calisdim nasil gormedim anlamadim
Arkadaşlar bu güncelleme 2.15 yazılımınıda geldimi geldiyse o yazılımda Smart bölümünde beya kasma vardı o sorun çözüldümü yazarsanız sevinirim.
Dün denicekdim bugun firsatini buldum valla nasil gormemisim onu orada cok guzel hava kattiBen de çok zor bulmuştum