114 Günlük Kızım İçin İş Arıyorum⭐ACİL

mbr2018

Yeni Üye
Puan 13
Çözümler 0
mbr2018
Sevgili arkadaşlar,

Allah nasip etti ve 114 gün önce kızım dünyaya geldi.

Belki bilen vardır, doğuştan ortopedik engelliyim.

Engelimden ötürü fiziki işler yapamadığım için dijital işler yapmam daha uygundur.

Kızımızın masraflarını karşılayabilmemiz için acil olarak işe ihtiyacım var.

Logo tasarımı yapabilirim, sosyal medya hesapları için özel gün içeriği üretebilirim.

Bugünlerde nakit kazanmam gerekiyor.

Eşimden süt gelmiyor. Mama, kıyafet ve bez ihtiyacımız oldukça fazla. Özellikle mama.

Dün eşimle konuşurken son 1 paketin kaldığını dile getirdi.

İster iş olarak ister zekat olarak da destek olabilirsiniz.

çarşıda pazarda kahvede heryerde herkes ağlıyor fakat sandık önlerine gelince sonuç değişmiyor seçimlerimizin sonucunu hep beraber çekiyoruz.

çarşıda pazarda kahvede heryerde herkes ağlıyor fakat sandık önlerine gelince sonuç değişmiyor seçimlerimizin sonucunu hep beraber çekiyoruz.

Ömrü hayatım boyunca bir kere bile olsa baştakine oy vermedim çok şükür.

Durumunuz için çok üzüldüm Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah.

Öncelikle bulunduğunuz bölgenin sosyal yardımlaşma derneğine başvurun ardından e devlet üzerinden sosyal desteklere bakabilirsiniz.

Ardından behance üzerinden bir profil oluşturup yaptığınız işleri portfolyo olarak yüklemelisiniz ondan sonra yabancı sitelerde profil oluşturabilirsiniz fiver gibi oralardan ve bionluk gibi sitelerden freelance iş alabilirsiniz zaten işleriniz iyiyse ajanslarda sizinle iletişime geçip iş teklifinde bulunurlar.

Anlattığınız durumu sadece yaşayan insanlar bilir Allah yardımcınız olsun.

Öncelikle bulunduğunuz bölgenin sosyal yardımlaşma derneğine başvurun ardından e devlet üzerinden sosyal desteklere bakabilirsiniz.

Ardından behance üzerinden bir profil oluşturup yaptığınız işleri portfolyo olarak yüklemelisiniz ondan sonra yabancı sitelerde profil oluşturabilirsiniz fiver gibi oralardan ve bionluk gibi sitelerden freelance iş alabilirsiniz zaten işleriniz iyiyse ajanslarda sizinle iletişime geçip iş teklifinde bulunurlar.
Katılıyorum, hatta "ne yapılabilir" konusunda muhtarınızla da konuşabilirsin. Allah bağışlasın sağlıklı büyüsün inşallah.

Durumunuz için çok üzüldüm Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah.

Anlattığınız durumu sadece yaşayan insanlar bilir Allah yardımcınız olsun.

Katılıyorum, hatta "ne yapılabilir" konusunda muhtarınızla da konuşabilirsin. Allah bağışlasın sağlıklı büyüsün inşallah.

Allah razı olsun teşekkür ediyorum.

Varım yoğum kızım ve eşim.

Üzerimde kayıtlı 2018 yılında alınmış 2018 model engelli aracı olduğu için maalesef ki bu tür yardımlar çıkmıyor.
Gitmediğim yer kalmadı.
Valilik özel kaleme dahi çıktım.

araç seninse sat bu devirde arabayı kapı önünde tutmak bile lüks oldu vergiden kafayı kaldıramıyoruz.

araç seninse sat bu devirde arabayı kapı önünde tutmak bile lüks oldu vergiden kafayı kaldıramıyoruz.

Araç benim, benim üstümde

Engel durumum arabaya tam bağımlı.

Kendi başıma yürüyemiyorum

Geri
Üst Alt