114 Günlük Kızım İçin İş Arıyorum⭐ACİL

mbr2018 Çevrimdışı

mbr2018 

Yeni Üye
30 Eki 2021
26
33
Sevgili arkadaşlar,

Allah nasip etti ve 114 gün önce kızım dünyaya geldi.

Belki bilen vardır, doğuştan ortopedik engelliyim.

Engelimden ötürü fiziki işler yapamadığım için dijital işler yapmam daha uygundur.

Kızımızın masraflarını karşılayabilmemiz için acil olarak işe ihtiyacım var.

Logo tasarımı yapabilirim, sosyal medya hesapları için özel gün içeriği üretebilirim.

Bugünlerde nakit kazanmam gerekiyor.

Eşimden süt gelmiyor. Mama, kıyafet ve bez ihtiyacımız oldukça fazla. Özellikle mama.

Dün eşimle konuşurken son 1 paketin kaldığını dile getirdi.

İster iş olarak ister zekat olarak da destek olabilirsiniz.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
CV hazırlayıp kariyer, yenibir iş gibi yerlerden işe başvurman lazım. Kabiliyetlerini insanlara gösterebiliyor olmalısın. Buradan bir sonuç elde edebileceğini düşünmüyorum. En fazla 1-2 siyasi yorum gelir hepsi bu.

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
8 Ağu 2022
432
Durumunuz için çok üzüldüm Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah.

Öncelikle bulunduğunuz bölgenin sosyal yardımlaşma derneğine başvurun ardından e devlet üzerinden sosyal desteklere bakabilirsiniz.

Ardından behance üzerinden bir profil oluşturup yaptığınız işleri portfolyo olarak yüklemelisiniz ondan sonra yabancı sitelerde profil oluşturabilirsiniz fiver gibi oralardan ve bionluk gibi sitelerden freelance iş alabilirsiniz zaten işleriniz iyiyse ajanslarda sizinle iletişime geçip iş teklifinde bulunurlar.

Anlattığınız durumu sadece yaşayan insanlar bilir Allah yardımcınız olsun.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Öncelikle bulunduğunuz bölgenin sosyal yardımlaşma derneğine başvurun ardından e devlet üzerinden sosyal desteklere bakabilirsiniz.

Ardından behance üzerinden bir profil oluşturup yaptığınız işleri portfolyo olarak yüklemelisiniz ondan sonra yabancı sitelerde profil oluşturabilirsiniz fiver gibi oralardan ve bionluk gibi sitelerden freelance iş alabilirsiniz zaten işleriniz iyiyse ajanslarda sizinle iletişime geçip iş teklifinde bulunurlar.
Katılıyorum, hatta "ne yapılabilir" konusunda muhtarınızla da konuşabilirsin. Allah bağışlasın sağlıklı büyüsün inşallah.

mbr2018 Çevrimdışı

mbr2018 

Yeni Üye
30 Eki 2021
26
33
Durumunuz için çok üzüldüm Allah bağışlasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah.

Anlattığınız durumu sadece yaşayan insanlar bilir Allah yardımcınız olsun.

Katılıyorum, hatta "ne yapılabilir" konusunda muhtarınızla da konuşabilirsin. Allah bağışlasın sağlıklı büyüsün inşallah.

Allah razı olsun teşekkür ediyorum.

Varım yoğum kızım ve eşim.

Üzerimde kayıtlı 2018 yılında alınmış 2018 model engelli aracı olduğu için maalesef ki bu tür yardımlar çıkmıyor.
Gitmediğim yer kalmadı.
Valilik özel kaleme dahi çıktım.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
araç seninse sat bu devirde arabayı kapı önünde tutmak bile lüks oldu vergiden kafayı kaldıramıyoruz.

Geri
Üst Alt